העונה החדשה של פאודה מאכזבת. חיכינו לתת צ׳אנס עוד פרק ועוד פרק ולמרבה הצער נאמר: זה לא זה.
העונה השלישית כתובה רע. זה נראה כמו אוסף לא מסונכרן דיווחים מהשטח שנוצרו בידי כתבים מתחילים בתקציב זעום. הצד הישראלי מוצג כאוסף ביריונים, צעקנים, לא הכי מקצועיים, המנסים להילחם בטרור פלסטיני בהשראה איראנית.
אלה מסתערבים חמומי מוח המרבים להסתבך גם במבצעים פשוטים ולהאשים זה את זה בעקיפין. איפה אלה ואיפה המציאות? שמיים וארץ. אפשר להירגע: במציאות מנהלים את העניינים אנשים ברמה לגמרי אחרת.
דווקא בצד הפלסטיני בוקעת וצצה פה ושם אנושיות, דרמות אמיתיות, התלבטות יומיומית במציאות קשה בצד חוכמת שטח מעניינת. יש מקום להיות מוטרדים כי זו סידרה שייראו אותה עשרות מיליונים בעולם. יש מקום לדאגה שהרי אם הגיבור הישראלי היום הוא התגלמות היוצר והדמות הראשית, ליאור רז, הלך עלינו לפחות בדימוי שנותר בלב הצופה המרוחק מן המציאות המזרח תיכונית.
מזל שהמציאות שונה לחלוטין. אוי לנו אם השומרים עלינו היו נראים באמת כמו חבורת הזבל המוצגת כיחידת קומנדו עם אקדחי גלוק.
רמי יצהר Rami Yitzhar
עניין מרכזי
מבזקים
- כך הפכו מסיבות העיתונאים של טראמפ לבדיחה ואיש אינו מאמין עוד לשום מילה היוצאת מפיו
- טראמפ הבין שהבלוף שלו נחשף ומגיב בתגבור כוחות לשם השמדת אפשרית של כל מתקני האנרגיה הפרסיים כולל השתלטות על מיצרי הורמוז
- המודיעין הישראלי טוען שזיהה פחד בקרב משגרי הטילים האיראניים
- מאזן ביניים מחריד – 10 הסעיפים המוכיחים שהמתקפה הנוכחית היתה טעות איומה של טראמפ ועוד יותר של נתניהו
- תל אביב חטפה פגיעות ישירות מטיל בליסטי שהתפצל לכמה פצצות של 100 ק״ג כל אחת
- טראמפ השתפן וביטל את האולטימטום למורת רוחו של נתניהו שהתמכר למלחמות אינסופיות
- החלטה אמיצה: מחדשים את משחקי הליגה והגביע בכדורגל



