נתניהו מרגיש את החבל מתהדק סביב צווארו אחרי שקיבל את ההודעה על כך שמשפטו יחל ב-17 במרץ, שבועיים לאחר הבחירות.
נתניהו מואשם בעבירות חמורות של שוחד, מרמה והפאת אמונים ומשפטו מתקיים בפני שלושה שופטים בבית המשפט המחוזי בירושלים. המשמעות הפוליטית היא ברורה: לא סביר שהנשיא יויל את הרכבת הממשלה על חבר כנסת שמשפטו החמור כל כך מתנהל.
ביבי הגיב בספין. הוא הסכים לעימות פומבי טלוויזיוני עם גנץ. נתניהו סירב לכך בכל מערכות הבחירות האחרונות אבל ברגע שנודע לו על תחילת משפטו פתאום הוא מוכן.
רמי יצהר Rami Yitzhar
מי שקפץ על המציאה הוא איווט ליברמן שקרא לביבי להתעמת איתו. לעומת זאת בני גנץ, שרשימתו מזנקת על פי חלק מהסקרים ל-36 מנדטים לעומת 42 לביבי, לא נענה בינתיים.
גנץ מסר בתגובה: "מה קרה נתניהו? נבהלת שיש תאריך לעימות שלך מול עדי התביעה אז אתה מייצר ספין? ב-17.3 אתה הולך לבית משפט ומדינת ישראל חייבת להתקדם."
.
רמי יצהר, עניין מרכזי
המכללה לחדשנות בראשון לציון.
.
רמי יצהר – הביוגרפיה העיסקית, שמניבה לכם תוצאות:
.
עיתונאי, שדרן, עורך ויזם תקשורת. חבר נשיאות מועצת העיתונות והתקשורת בישראל.
.
מנחה NLP מאסטר וטריינר. מנהל ״המכללה לחדשנות״. עבד כשדרן, עורך ומגיש ב״קול ישראל״ ומשדר בגלצ.
.
קצין בכיר בצה״ל, שירת כקצין חקירות בכיר במצ״ח. ערך את בטאון חיל הים ״בין גלים״ ואת בטאון המשטרה הצבאית ״הד חמ״צ״.
.
ערך את בטאון הסטודנטים ״יתוש״ של אוניברסיטת תל אביב. בהשכלתו בעל תואר שני בתקשורת, יועץ ארגוני ומגשר.
.
עורך ״עניין מרכזי״ מאז שנת 1999. העיתון מפרסם חדשות וסקופים ללא תלות בשום גורם פוליטי או עיסקי. עצמאי, בלתי תלוי ואינו מהסס לומר את האמת גם בתנאים מסובכים.
.
#ענייןמרכזי
#המכללהלחדשנות
#רמייצהר
#השיטהשלרמייצהר
News-israel.net/nlp
עניין מרכזי
News-israel.net
מבזקים
- בסביבת נתניהו מרגיעים את הימין הקיצוני: הכל הצגה – אין ולא יהיה סיום המלחמה או הפסקת אש לשנים
- אברמוב נגד החוליגנים האלימים מקרב אוהדי בית״ר ירושלים
- האכזריות של נתניהו הפכה חלק מהשגרה: קודם ממנים, מהללים, מנצלים ואז פטיש בראש והביתה מושפלים
- הירוקים ניצחו בטדי והקרב על המקום השלישי לא פחות מעניין מקרב האליפות
- שפל חסר תקדים בתמיכת האמריקנים בנשיאם
- טראמפ מתעקש להגיע להסכם גרעין חדש ״ושום פיצוץ באיראן או הפצצה בדאחייה לא קלקלו לו את התוכניות״
- מתח שיא בקרב האליפות בעקבות ההפסד של באר שבע בנתניה