דילוג לתוכן
מבזקים
יום שלישי, 31 במרץ 2026

הוארך מעצרו של איש העסקים החשוד בהונאות ענק

הוארך מעצרו של איש העסקים המוכר בחשד לעבירות הונאה והלבנת הון בהיקפים של עשרות מליוני שקלים.

.

בית משפט השלום בת״א האריך היום עד יום ב׳ 19.10.20, את מעצרו של איש העסקים שנעצר אתמול על ידי מפלג ההונאה של משטרת מחוז ת״א .

.

לבקשת סנגורו של החשוד, ביהמ״ש אסר את פרסום שמו של החשוד – זאת עד מחר (ה) בשעה 12:00. מוזכר כי החשוד , איש עסקים מוכר בתחום הנדל״ן, נעצר אתמול (ג) בתום חקירה סמויה משולבת של משטרת ישראל, רשות המיסים והכונס הרשמי, בחשד להונאת נושים , עבירות על פי פקודת פשיטת הרגל, עבירות מיסים והלבנת הון , בהיקפים של עשרות מיליוני שקלים.

.

מדובר בחשוד (39, ת״א) אשר על פי החשד, בעת שנקבע כי הינו פושט רגל, פתח חברות נדל״ן , תוך רישומן באופן כוזב על ידי אנשי קש במסמכי תאגיד , כל זאת על מנת להונות את נושיו .

נגד החשוד, ניתן לפני מספר שנים צו כינוס במסגרת הליך פשיטת רגל בו הוא מצוי בגין חובות של מיליוני ₪.
כאמור, בין יתר החשדות,
לחשוד מיוחסות עבירות של הברחת נכסים , הסתרת פעילות כלכלית , העלמת מיסים, דיווחים כוזבים ועוד, הכל במטרה שלא לשלם את מלוא חובותיו לנושיו.

.

החקירה מתנהלת בשיתוף מפלג הונאה משטרת תל אביב יחד עם היחידה הארצית לחקירות בכונס הרשמי וחקירות מע״מ ת״א ומשרד מע״מ גוש דן ברשות המסים.

.

כאמור ביהמ״ש נעתר לבקשת המשטרה והאריך את מעצרו של החשוד עד יום (ב) 19.10.20. איסור פרסום שמו עד מחר (ה) שעה 12:00*

החקירה נמשכת.

.

 

עניין מרכזי MerkaziTV

שתפו את המאמר

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם