איך לא חשבו על זה קודם. מן הסתם יצרנים, משווקים ופערסומאים תולשים שיערם בשאלה איך לא חשבו על זה קודם.
וזו ההודעה לתקשורת המזמינה מחיאות כפיים:
יצרנית השעונים השוויצרית סווטש,ממשיכה בשיתופי הפעולה עם המוזיאונים הגדולים והמובילים ברחבי העולם. לאחר שיתופי פעולה מוצלחים עם המוזיאון הרייקס באמסטרדם ומוזיאון תיסן בורנמיסה במדריד.
.
סווטש חוברת למוזיאון המפרסם בעולם, לובר שבפריס, ומשיקה סדרת שעונים בהשראת היצירות המפורסמות ביותר, במהדורה מוגבלת.
עניין מרכזי
#רמייצהר
רמי יצהר Rami Yitzhar
עיתונאי, שדרן, עורך ויזם תקשורת. חבר נשיאות מועצת העיתונות והתקשורת בישראל.
מנחה NLP מאסטר וטריינר. מנהל ״המכללה לחדשנות״.
עבד כשדרן, עורך ומגיש ב״קול ישראל״ ומשדר בגלצ.
קצין בכיר בצה״ל, שירת כקצין חקירות בכיר במצ״ח. ערך את בטאון חיל הים ״בין גלים״ ואת בטאון המשטרה הצבאית ״הד חמ״צ״. ערך את בטאון הסטודנטים ״יתוש״ של אוניברסיטת תל אביב.
בהשכלתו בעל תואר שני בתקשורת, יועץ ארגוני ומגשר.
עורך ״עניין מרכזי״ מאז שנת 1999. העיתון מפרסם חדשות וסקופים ללא תלות בשום גורם פוליטי או עיסקי. עצמאי, בלתי תלוי ואינו מהסס לומר את האמת גם בתנאים מסובכים.
#ענייןמרכזי
#המכללהלחדשנות
#ענייןמרכזי
מבזקים
- תחקיר קובע: הנפילה בחיפה גם היא של טיל איראני
- מונדיאל המועדונים: כייף לצפות בעיקר בממ״ד
- בנו של השאה הגולה: הפלת שלטון האייתולות יסלול את הדרך לשלום במזרח התיכון
- הופצצו אתרי טילים ומתקנים צבאיים אחרים באיראן
- ישראל שואפת לסיים את סבב התקיפות באיראן בהקדם האפשרי
- איראן: האורניום המועשר שרד ומוסתר – סכנת ייצור מהיר של 10 פצצות גרעין – עדיין מוחשי
- איראן הגיבה בירי עשרות טילים בליסטיים שפגעו בחיפה, נס ציונה ותל אביב – נזק כבד