הסנאט האמריקני, שבו קיים רוב רפובליקני, הצביע נגד אפשרות להציג עדויות וראיות בתהליך הדחת טראמפ. כתוצאה מכך תתקיים בימים הבאים הצבעה פוליטית שתחסל את הליך ההדחה.
שאלת המפתח היא מה תהיה ההשפעה של עשרות שעות השידור החי ומאות כתבות הפרשנות על חלק מסויים מאזרחים הרפובליקנים בבואם להחליט האם להצביע שוב עבור טראמפ לקדנציה נוספת בבית הלבן.
אבל הבעיה של השמאל האמריקני דומה לבעיה של השמאל בעולם: הוא מפורר, חסר מנהיגות ונעדר עמוד שידרה רעיוני מוצק. כרגיל, עשרות מתמודדים על המועמדות הדמוקרטית. כרגע נראה שהמאבק הוא בין סגנו של אובמה ביידן לסנדרס. ביידן יוכל לנצח את טראמפ והפחד ממנו הוא שהביא את טראמפ למחזה המביש העובר עליו בניסיון ההדחה. טראמפ ניסה לגייס את האוקראינים ללכלך את ביידן כתנאי לקבלת סיוע אמריקני ועכשיו כל הסיפור הזה אינו משחק לטובתו.
עניין מרכזי
מבזקים
- טראמפ סימן את היעד הבא: ״לקחת את קובה״ תוך הפיכתה גרורה אמריקנית
- טראמפ תמך בכוונה הישראלית לפלוש ללבנון ומנהיגי מעצמות המערב נחרדו ודורשות להמנע מהסלמה
- סרט השנה גרף 6 אוסקרים ומשקף את האכזבה העולמית משיטות הפעולה של דונאלד טראמפ
- שר האיומים חושף את המועמד הבכיר הבא לחיסול
- חיזבאללה גורם נזקי עתק לישראל בעקבות השבתת אסדות הגז הישראליות
- מאחורי הקלעים: הפיאסקו בהתהוות שרוקח טראמפ לאמריקה ובעקיפין לישראל
- המשחק הכפול של טראמפ: משתוקק לסיים את המלחמה מייד – אבל עושה עצמו שלא בוער לו, בעיקר כדי להטעות את נתניהו



