דילוג לתוכן
מבזקים
יום שלישי, 18 בנובמבר 2025

נחשפה שליחות סודית של נתניהו לראש ממשלת הודו

ראש הממשלה נתניהו שיגר את ראש המועצה לביטחון לאומי, מאיר בן-שבת, להודו שם קיים פגישה אישית מיוחדת עם ראש הממשלה נרנדרה מודי. בן שבת  נחשב איש סודו של ביבי וקיים לא אחת משימות חשראות בחו״ל בשליחות ראש הממשלה בנושאים רגישים שאינם מגיעים לידיעת הציבור או אפילו לחדיעת השרים.
 
נראה כי בשל דליפת דבר הביקור בהודו נמסרה הודעה שבה נאמר כי בן שבת נועד גם עם היועץ לביטחון לאומי של הודו אג'יט דובאל, עם שר ההגנה רג'נאת' סינג ועם בכירים בצמרת הביטחונית.
.
 
בהודעה הישראלית  המסר לאקונית עי ״בשיחות נדונו נושאים משותפים בתחומי התעשיות הביטחוניות, הלחימה בטרור וההגנה על הגבולות״. ישראל והודו מקיימות יחסים ביטחוניים הגוקים רבי חשיבות לשתי המדינות בעלות המשק הגרעיני, לפי מקורות זרים.
.
עוד נמס כי הצדדים דנו גם בקידום שיתופי הפעולה בין ישראל להודו בתחומי טכנולוגיה, מים, חקלאות, אנרגיה וקווי תעופה.
.
עניין מרכזי

שתפו את המאמר

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם