המחזור ה-26 בפרמיירליג שהתפרש על פני שני סופי שבוע הסתיים אמש עם המשחק המרכזי בו ניצחה מנצ'סטר יונייטד בלונדון את צ'לסי 0-2. הניצחון הזה צימק את הפער בין צ'לסי הרביעית ליונייטד ל-3 נקודות בלבד. אם לוקחים בחשבון את הסיפור הענק של הדחת מנצ'סטר סיטי מהצ'מפיונס ליג בעונה הבאה, השדים האדומים מרוחקים שתי נקודות בלבד מהמקום החמישי שככל הנראה יקנה את הזכות למוקדמות הצ'מפיונס בעונה הבאה.
.
המשחק בסטמפורד ברידג' היה חם (7 צהובים) ולא מעט מחלוקות. את שערי הניצחון בשתי נגיחות כבשו מרסיאל ומקגווייר במחצית השנייה. המקומיים חשו מתוסכלים שכן שלוש פעמים החלטות של שופטי המסך יצרו אצלם תחושה של קיפוח. שער של הבלם זומא במצב 1-0 נפסל לאחר דחיפה על שחקן הגנה של מנצ'סטר יונייטד. עם זאת הילוכים חוזרים הראו כי קודם לכן היה זה שחקן יונייטד שדווקא דחף. במצב של 2-9 שער נגיחה של ג'ירו נפסל לאחר ששופטי המסך מצאו כי השפיץ של הנעל שלו הייתה בנבדל. כמו כן, לשחקני צ'לסי היו טענות על אי הרחקתו של הבלם האנגלי מקגווייר שחבט בחלוץ צ'לסי בטושאיי ללא כדור במחצית הראשונה.
.
ליברפול בשלה. ביום שבת השיגה ניצחון נוסף 0-1 בנוריץ' השקועה במקום האחרון משער של מאנה בדקה ה-78. משחקה של השנייה מנצ'סטר סיטי נגד ווסטהם נדחה בשל מזג אוויר סוער וייערך בהמשך השבוע. שאר התוצאות במחזור המפוצל:
אסטון וילה 2 טוטנהם 3
ארסנל 4 ניוקאסל 0
סאות'המפטון 1 ברנלי 2
וולבס 0 לסטר 0
שפילד 2 בורנמות' 1
אברטון 3 פאלאס 1
ברייטון 1 ווטפורד 1
עניין מרכזי
מבזקים
- הושמד מכון מחקר ומפעל המשמש את ההגנה האווירית האיראנית
- יורוליג: אדום בוהק – צהוב מפספס
- איומי מוג׳תבא הרתיעו את טראמפ והותירו אותו עם איומי סרק ודברי רהב חלולים
- תחקיר אמריקני חושף: כך מצליחים האיראנים לשרוד את ההפצצות ולהפוך את דעת הקהל בעולם לרעת טראמפ ונתניהו
- צה"ל מפרסם אשימת מחוסלים לסנוניים
- נאום בכורה המיוחס למוג׳תבא חמינאי רווי איומים להסלמה ולהתמשכות המלחמה ללא גבולות: “הנקמה הגדולה עוד לפנינו”
- חיסלנו, הפצצנו, סיכלנו, הרסנו – בפועל המצב רק מחמיר



