דילוג לתוכן
מבזקים

רמי יצהר מדווח: אורלי לוי תערוק תמורת ג׳וב לעצמה ונשיאות לאביה

רמי יצהר Rami Yitzhar מדווח: ל״עניין מרכזי״ נודע על מגעים רציניים המתנהלים מאחורי הקלעים להשגת עיסקת הצלה להנימין נתניהו.

 

על פי הפרטים שנודעו לי, נתניהו מגשש באמצעות שליח שפרטיו שמורים במערכת, לייצר עיסקה פוליטית שתאפשר לו לא רק להקים קואליציה יציבה למדי אלא אף להינצל מאימת גזר דין חמור.

 

על פי הקנוניה שביבי זומם טורלי לוי תקבל את ג׳וב שרת הבריאות בממשלתו ובתמורה להצטרפותה גם ימונה אביה דוד לוי לנשיא הבא של מדינת ישראל עם סיום כהונת רובי ריבלין בשנה הבאה.

 

כיוון שהנשיא הוא האיש המחליט על חנינות הרי שההקשר ברור.

 

נתניהו פועל למימוש העיסקה באופן עקיף. אנשיו מבקשים לפורר את רשימת העבודה מרצ על ידי הצעות מפתות לא רק לאורלי לוי אלא גם לעמיר פרץ. זה עשוי להביא עימו עוד חבר כנסת אחד לפחות לעיסקה האפשרית מה שיהפוך את נצחון נתניהו למוחץ.

 

וישראל כץ כבר נשלח לומר בקולו כי ״אורלי לוי תהיה שרת בריאות מצויינת״.  פרטים נוספים, בהמשך.

 

רמי יצהר

Rami Yitzhar

עניין מרכזי

שתפו את המאמר

תמונה של רמי יצהר
רמי יצהר

עיתונאי, שדרן, עורך ויזם תקשורת. חבר נשיאות מועצת העיתונות והתקשורת בישראל. מנחה NLP מאסטר וטריינר בהכשרה ישראלית ובינלאומית. עבד כשדרן, עורך ומגיש ב״קול ישראל״ ומשדר בגלצ. קצין בכיר בצה״ל, שירת כקצין חקירות בכיר במצ״ח. ערך את בטאון חיל הים ״בין גלים״ ואת בטאון המשטרה הצבאית ״הד חמ״צ״. ערך את בטאון הסטודנטים ״יתוש״ של אוניברסיטת תל אביב. בהשכלתו בעל תואר שני בתקשורת, יועץ ארגוני ומגשר. עורך ״עניין מרכזי״ מאז שנת 1999. העיתון מפרסם חדשות וסקופים ללא תלות בשום גורם פוליטי או עיסקי. עצמאי, בלתי תלוי ואינו מהסס לומר את האמת גם בתנאים מסובכים.

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם