המשטרה פנתה ליועץ המשפטי לממשלה בבקשה לאפשר לה לפתוח בחקירה פלילית נגד השרה הסוררת גילה גמליאל.
הואיל וגמליאל היא שרה יש צורך באישור של היועץ המשפטי לממשלה כדי לפתוח נגדה בחקירה פלילית. גמליאל, שנחשדת בשורת עבירות על החוק בסעיפים הנוגעים למאבק בנגיף הקורונה, התנצלה על התנהגותה הפסולה והתחיבה לשלם קנס.
נוכח הביקורת הגדולה בציבור, נוכח שתיקתו הרועמת של הבוס של גמליאל, נתניהו, וכדי לנהוג שלא באפליית בכירים, המשטרה מבקשת לפתוח בחקירה פלילית רישמית בנוגע לנסיבות הימצאותה של גמליאל ומשפחתה בטבריה. בבית הכנסת שבו התפללה נדבקו כ-20 איש.
גמליאל התחמקה מתגובה, התמהמה ואף ממשרד הבריאות נמסר כי אינם מצליחים ליצור קשר עימה בעקבות חשיפת התנהגותה.
אשר לחבר הכנסת מיקי לוי ממפלגתו של לפיד, הבוס שלו זרק אותו מוועדת הקורונה של הכנסת, שם נהג לצרוח. אין לשכוח שמיקי לוי היה ניצב במשטרה. חוצפה של התנהלות כשהפר את התקנות בסוכות.
עניין מרכזי