דילוג לתוכן
מבזקים

ביידן הביס את טראמפ גם בעימות ענייני

הפעם זה באמת יהיה נס אם טראמפ ישרוד בבית הלבן לקדנציה נוספת. הלילה נערך העימות החזיתי השני והאחרון בין שני המועמדים.

 

טראמפ אולץ לדבר לגופו של עניין לאחר ההחלטה להשתיק מיקרופונים ולא לאפשר לצדדים להפריע זה לזה בחלק מהעימות בעיקר לאחר הצגת השאלות.

 

האילוץ הטכני לנהל ויכוח ענייני ורעיוני נגמר גם הוא רע מאוד עבור טראמפ. סקר רשת cnn קבע ניצחון בולט לביידן על דונאלד 53-39.

 

הניצחון הפעם היה בהפרש קטן יותר לעומת העימות לצווחני הראשון ובכל זאת הנשיא לא הצליח להתמודד עם מחדליו ועמדותיו ההזויות בעיקר בתחום הקורונה.

 

הבחירות בעוד שבוע וקצת ועד כה כבר הספיקו 47 מיליון אמריקנים להקדים ולהצביע. סקרים מדופרים מעניקים למועמד הרפובליקני יתרון בולט בחלק ממדינות הסווינג המתנדנדות. פוטין מפעיל את סוכניו להפחיד את ההיספאנים ואת השחורים המתונים ומדינות מזרח תיכוניות תורמות את חלקן במעורבות חסרת תקדים הפעילות חתרנית בעיקר ברדת האינטרנט. נקווה שזה לא יצליח להן.

 

עניין מרכזי

שתפו את המאמר

תמונה של רמי יצהר
רמי יצהר

עיתונאי, שדרן, עורך ויזם תקשורת. חבר נשיאות מועצת העיתונות והתקשורת בישראל. מנחה NLP מאסטר וטריינר בהכשרה ישראלית ובינלאומית. עבד כשדרן, עורך ומגיש ב״קול ישראל״ ומשדר בגלצ. קצין בכיר בצה״ל, שירת כקצין חקירות בכיר במצ״ח. ערך את בטאון חיל הים ״בין גלים״ ואת בטאון המשטרה הצבאית ״הד חמ״צ״. ערך את בטאון הסטודנטים ״יתוש״ של אוניברסיטת תל אביב. בהשכלתו בעל תואר שני בתקשורת, יועץ ארגוני ומגשר. עורך ״עניין מרכזי״ מאז שנת 1999. העיתון מפרסם חדשות וסקופים ללא תלות בשום גורם פוליטי או עיסקי. עצמאי, בלתי תלוי ואינו מהסס לומר את האמת גם בתנאים מסובכים.

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם