מבזקים

ח״כ כהנא: 3,000 הרוגים באשמת מירי רגב

כהנא בועדת הכלכלה: הרשלנות של מירי רגב אחראית ל-3,000 מתים
.
ח"כ מתן כהנא בועדת הכלכלה: דורש משרת התחבורה, מירי רגב, להגיע לועדה ולהסביר למה מנעה בדיקות בנתב"ג ואפשרה למוטציה הבריטית לחדור לישראל ולהביא למותם של 3,000 אזרחים. צפו
.
בימינה ממשיכים את הקו ההסברתי לפיו השארת נתב"ג פתוח במשך עשרה חודשים רשום על שמם של נתניהו ושרת התחבורה מירי רגב.

בדיון שהתקיים היום בועדת הכלכלה של הכנסת דרש ח"כ מתן כהנא משרת התחבורה מירי רגב להתייצב ולהסביר לציבור את הסיבות למחדל נתב"ג.
.

חה"כ כהנא בועדה: כל הדיון הזה נובע מהשלומיאליות של משרד התחבורה ומהרשלנות הפושעת של שרת התחבורה. אדוני היו"ר, אתה צריך להזמין לפה את שרת התחבורה מירי רגב שתפסיק להתחבא ותבוא לכאן ולהסביר לנו למה במשך עשרה חודשים היא מונעת בדיקות בשדה התעופה. איך היא אפשרה ברשלנותה כניסה של מוטציות שבאופן ישיר גרמו למותם של 3,000 ישראלים. לא יכול להיות שהיא ממשיכה להתחמק ולהתחבא״, דברי מתן כהנא.

.

עניין מרכזי

שתפו את המאמר

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם

דילוג לתוכן