דילוג לתוכן
מבזקים
יום חמישי, 4 ביוני 2026

MerkaziTV – איך מגיע בולען למרכז תל אביב ועד כמה מדובר בחידוש מסוכן?

0DA09A92-AB72-4194-980D-88CC1359B5D4

MerkaziTV
בולען בתל אביב. התופעה מוכרת בארץ מאזור ים המלח  אז איך הגיע הבור הפתאומי הזה ככה פתאום לכביש במרכז תל אביב? למרבה המזל הפעם לא היו נפגעים  אבל פקקים היו גם היו והעיר נסתמה עוד יותר מכרגיל.

אז איך נגרם בולען? ומה ההבדל בין הבולען בים המלח לכזה שנפער לפתע באזור עירוני צפוף? ובכלל,  איך נתגונן מפניו – כל זאת בשיחה עם הגאופיסיקאי מאוניברסיטת תל אביב, הפרופ׳ שמוליק מרקו.
מראיין: רמי יצהר

שתפו את המאמר

תמונה של רמי יצהר
רמי יצהר

עיתונאי, שדרן, עורך ויזם תקשורת. חבר נשיאות מועצת העיתונות והתקשורת בישראל. מנחה NLP מאסטר וטריינר בהכשרה ישראלית ובינלאומית. עבד כשדרן, עורך ומגיש ב״קול ישראל״ ומשדר בגלצ. קצין בכיר בצה״ל, שירת כקצין חקירות בכיר במצ״ח. ערך את בטאון חיל הים ״בין גלים״ ואת בטאון המשטרה הצבאית ״הד חמ״צ״. ערך את בטאון הסטודנטים ״יתוש״ של אוניברסיטת תל אביב. בהשכלתו בעל תואר שני בתקשורת, יועץ ארגוני ומגשר. עורך ״עניין מרכזי״ מאז שנת 1999. העיתון מפרסם חדשות וסקופים ללא תלות בשום גורם פוליטי או עיסקי. עצמאי, בלתי תלוי ואינו מהסס לומר את האמת גם בתנאים מסובכים.

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם