מאות השתתפו בהלווייתה של הפרסומאית ואשת העסקים יפית גרינברג, המוכרת בשם ג. יפית. היא נקברה בבית העלמין קריית שאול בתל אביב בעקבות מחלת הסרטן בנה אמר על קיברה כי לא השלימה עם מצבה והיתה בטוחה שתצא מזה יום לפני מותה בגיל 70.
ספד לה בעלה, ד"ר בני ארד: ״החיים שלי התחילו לפני 40 שנה. עד אז החיים שלי לא היו משהו. לא הייתה להם משמעות ממש. אבל החיים השתנו, וכנראה שלפני החג הזה עשיתי משהו טוב כי קיבלתי כל כך הרבה ממך במשך השנים, שאני לא יכול להסביר את זה. את החיים שלי, תמיד היית. אני אוהב אותך ואהבתי אותך תמיד. תשמרי עלינו מלמעלה, אנחנו לא נשכח אותך אף פעם".
בנה של יפית, אייל גרינברג: "כל מי שמקיף את מעגל החיים שלנו מכיר את הקשר המאוד מיוחד שלנו. אני בן יחיד, לאמא שגידלה אותי כמעט לבד עד שהכירה את בני. היכולת שלה לדהור קדימה והאנרגיה שלה לא עזבה אותה עד אתמול בלילה. אמא שלי עשתה אולי טעות אחת, היא לא כתבה ספר, כי היא לא האמינה עד אתמול שזה הסוף. היא לא האמינה עד אתמול שהיא עוזבת אותנו. היא חשבה שהיא יוצאת מזה. אמא תמיד קידשה שלושה דברים. את הדת, את הכוח והרצון להתפרנס בכבוד, והכי חשוב – את המשפחה".
"האופטימיות שלך שהכל יעבור ושתחלימי הייתה יוצאת דופן ממש. לרגע לא נכנעת והסכמת לקבל את כל הטיפולים הכי קשים, כי הרצון והתשוקה שלך לחיים היו אדירים. כך גם האמונה בקב"ה שיעזור. כל כך אהבתי אותך, וקיוויתי שעוד תהיי איתנו כל כך הרבה זמן. נוחי בשלום על משכבך אהובה, והיי לנו מליצת יושר שם למעלה".
גרינברג נחשבה כמי שהביאה לארץ את קונספט התוכן השיווקי בעיתונות הכתובה, ברדיו ובטלוויזיה בישראל, ועסקה בכך עשרות שנים. היא נולדה בבני ברק כיפה מימון – הילדה החמישית והאחרונה במשפחה דתית, בת להורים יוצאי לוב ואיטליה. כבר כנערה בבני עקיבא היא התבלטה בכישורי הניהול שלה, כשהתבקשה להשתתף בהקמת הסניף החדש של התנועה בגבעת שמואל הסמוכה.
היא למדה גאוגרפיה וחינוך מיוחד באוניברסיטת בר אילן, ובתחילת דרכה עבדה כאשת שיווק במגזין "להיטון" וכתקציבאית במשרדי פרסום. בהמשך הגתה את הרעיון של כתבות תדמית פרסומיות בעיתונים, תחת השם "ג. יפית" – תחילה במוסף 7" ימים" של "ידיעות אחרונות", ואחר כך בעיתונים אחרים.
עם עליית ערוץ 2 תרגמה את ההצלחה לפורמט טלוויזיוני, תחת השם "כדאי."
בין לקוחותיה של גרינברג נמנו כמה מהחברות הגדולות בישראל: סנו, הוט, תנובה, שטראוס עלית, ישראכרט, שירותי בריאות כללית, סופר-פארם, טרה ועוד. ב-2013 היא ניהלה מגעים עם רון לאודר כדי לרכוש את חלקו בערוץ .10ב-2014 עמדה בראש קבוצת משקיעים שרכשה את רשת סטימצקי. לפני שנה רכשה מניות בקבוצת האופנה גולף, ובנה אייל, מנכ"ל סטימצקי, מונה לדירקטור ולמשנה ליו"ר קבוצת גולף.