המשטרה איתרה ועצרה שני צעירים בשנות ה-20 לחייהם, החשודים במעורבות בתקיפתו האכזרית של הכתב לענייני המשטרה בתאגיד השידור של ערוץ 11. הכתב, איאד חארב הותקף במהלך אירועי המחאות בשכונת שייח ג'ראח במזרח ירושלים. החשודים יובאו לדיון בפני בית משפט, שם תבקש המשטרה להאריך את מעצרם לטובת המשך חקירת המקרה.
על פי החשד, התוקפים ריססו את חארב בגז ולאחר שנפל ארצה היכו אותו במקלות וגנבו את מכשיר הטלפון שלו. חארב נזקק לטיפול בבית החולים. לטענת הכתב, שוטרים שהיו במקום לא נחלצו לעזרתו.
לאחר סיום מצעד הדגלים נמשכו העימותים האלימים בין יהודים לערבים בבירה. צוותי מד"א טיפלו ב-13 פצועים קל, בהם שני שוטרים. המשטרה התמודדה עם הפרות סדר, יידויי אבנים וירי זיקוקים. יותר מ-60 חשודים נעצרו. בעיסאוויה שבצפון ירושלים הושלכו אבנים ובקבוקי תבערה אל שני אוטובוסים ממוגנים שנכנסו בטעות לשכונה. באוטובוסים לא היו נוסעים והנהגים נחלצו בלי פגע.
״עניין מרכזי״