דילוג לתוכן
מבזקים

ליז טראס היא ראש ממשלת בריטניה במקום בוריס ג׳ונסון שסרח

B5D467A3-DAC8-499F-A6B0-93F0E60CEDDC

ליז טראס נבחרה בפריימריז של השמרנים ותחליף מחר את בוריס ג׳ונסון בתפקיד ראש ממשלת בריטניה למשך שנתיים עד לבחירות הכלליות הבאות.

טראס שימשה שרת החוץ בממשלת ג׳ונסון ובמהלך הקמפיין השמיעה עמדות פרו ישראליות ברורות כמו גם הבטחה לשקול העברת השגרירות לירושלים.

בנאום הניצחון הבטיחה טראס לפעול להורדת מחירים ולסיוע לעסקים בעת משבר האנרגיה המתעצם בממלכה.

בוריס ג׳ונסון נאלץ להתפטר על רקע התנהלות לא אתית במהלך הקורונה. במפלגתו סירבו רבים לקבל את ההתנצלויות והתירוצים שלו ואילצו אותו להתפטר בטרם הודח.

עניין מרכזי

רמי יצהר ‏Rami Yitzha

שתפו את המאמר

תמונה של רמי יצהר
רמי יצהר

עיתונאי, שדרן, עורך ויזם תקשורת. חבר נשיאות מועצת העיתונות והתקשורת בישראל. מנחה NLP מאסטר וטריינר בהכשרה ישראלית ובינלאומית. עבד כשדרן, עורך ומגיש ב״קול ישראל״ ומשדר בגלצ. קצין בכיר בצה״ל, שירת כקצין חקירות בכיר במצ״ח. ערך את בטאון חיל הים ״בין גלים״ ואת בטאון המשטרה הצבאית ״הד חמ״צ״. ערך את בטאון הסטודנטים ״יתוש״ של אוניברסיטת תל אביב. בהשכלתו בעל תואר שני בתקשורת, יועץ ארגוני ומגשר. עורך ״עניין מרכזי״ מאז שנת 1999. העיתון מפרסם חדשות וסקופים ללא תלות בשום גורם פוליטי או עיסקי. עצמאי, בלתי תלוי ואינו מהסס לומר את האמת גם בתנאים מסובכים.

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם