מבזקים

ליגת האלופות: ליברפול הובסה לעומת ברצלונה שחגגה

445F4D41-EE87-4A89-ABC0-B8599656F749

ערב המשחקים השני של המחזור ה-1 בשלב הבתים בליגת האלופות נמשך גם הערב (רביעי) עם 8 משחקים מעניינים, מסקרנים וכאלה שסיפקו לנו לא מעט סיפורים גדולים.

בבית א', נאפולי הביסה בתצוגה אדירה את ליברפול 1:4, שפרט לניצחון הגדול שלה על בורנמות' במסגרת הפרמייר ליג נראית עד כה העונה כבויה וחסרת רעיונות. פיוטר ז'ילינסקי כבש את הראשון בפנדל (5) לאחר עבירה של ג'יימס מילנר ברחבה, ויקטור אוסימהן החמיץ פנדל (18) נוסף אבל זמבו אנגיסה (31) וג'ובאני סימאונה (44) הורידו את המארחת להפסקה ביתרון של 0:3. בפתיחת המחצית השנייה ז'ילינסקי (47) השלים צמד ושתי דקות לאחר מכן לואיס דיאס (49) צימק וקבע את תוצאת המשחק – 1:4 לאיטלקים.

במשחק המוקדם של הבית, אייאקס, שנפרדה הקיץ בחשש מאריק טן האח שעזב למנצ'סטר יונייטד, פירקה ללא בעיה ביוהאן קרויף ארנה את גלגזו רייגנ'רס. ההולנדים הבטיחו את 3 הנקודות כבר לאחר כחצי שעה משערים של אדסון אלבארס (17), סטיבן ברחאוס (32) ומוחמד קודוס (34) כאשר סטיבן ברחווין (80) חתם את התוצאה בדרך ל-0:4 מרשים.

בבית ב', אתלטיקו מדריד הצליחה להשיג ניצחון דרמטי במטרופוליטאנו מול פורטו שהייתה עדיפה בהרבה. הפורטוגלים שלטו יותר בכדור, הגיעו ליותר מצבים אבל לא הצליחו להכניע את יאן אובלאק ובדקה ה-92 מאריו הרמוסו קבע 0:1 יקר.

במשחק נוסף, קלאב ברוז' השיגה 0:1 על לברקוזן משער של עבאקר סילה (42) שנשמר עד לסיום.

בבית ג', ברצלונה שבעונה שעברה לא הצליחה לעבור את שלב הבתים, הצליחה לנצח את ויקטוריה פלזן במשחק כמעט מושלם. פרנק קסייה העלה את הקטאלנים ליתרון (13) והפך לשחקן שכובש את השער המהיר ביותר בליגת האלופות בהופעת בכורה שלו במפעל במדי הבלאוגרנה, כאשר עד המחצית רוברט לבנדובסקי הוסיף צמד משלו (34, 45), כשיאן סיקורה (44) רק צימק עבור הצ'כים.

במחצית השנייה, צ'אבי עשה חילופים כדי לרענן את הקבוצה שלו. פראן טורס, נכנס גם הוא כמחליף סיפק בישול ללבנדובסקי (67) שהשלים שלושער, והוסיף שער משלו לאחר בישול אדיר של אוסמאן דמבלה (71).

במשחק השני בבית המוות, אינטר אירחה את באיירן מינכן ולאחר ההפסד בשבת האחרונה בדרבי של מילאנו, נחלה עוד אכזבה. לירוי סאנה (25) ודנילו דאמברוזיו בשער עצמי (66) סידרו לבווארים שלוש נקודות חשובות לפני שיארחו את ברצלונה ביום שלישי הבא.

בבית ד, פרנקפורט אירחה את ספורטינג ליסבון והפורטוגלים הצליחו לקחת את הנקודות עם 0:3 נפלא. מרקוס אדוארדס (65), פרנסיסקו טרינקאו (67) ונונו סנטוס (82) היו חתומים על ההצגה של האורחת שמקבלת דחיפה להמשך.

טוטנהאם התקשתה מול מארסיי אבל הצליחה בסופו של דבר לגבור 0:2 על הצרפתים. שאנסל אמבמבה ספג כרטיס אדום (48) ורישרליסון עם צמד (76, 81) השאיר את הנקודות בלונדון.

שתפו את המאמר

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם

דילוג לתוכן