מבזקים

3 הרוגים ומחבל מחוסל בפיגוע באזור התעשייה באריאל

5D394781-FF69-4616-A9E8-033737FEE160

שלושה הרוגים בפיגוע בתחנת הדלק ליד אריאל. המחבל חוסל אך קודם גרם ל-6 נפגעים, בהם 2 שמותם נקבע בשטח (1 באריאל ו-1 בכביש 5) ופינו לבי"ח בלינסון 4 פצועים, בהם 1 אנוש שנפטר גם הוא ו-3 קשה. הפיגוע אירע באזור התעשיה באריאל סמוך לתחנת דלק טן.

אחד משלושת הנרצחים בפיגוע באריאל הוא תמיר אביחי, תושב ההתנחלות קריית נטפים שבשומרון. אביחי היה אב לשישה ילדים, חמש בנות ובן אחד בגילים 12 עד 29.

פראמדיקים של מד"א קבעו את מותו של גבר כבן 35 עם פצעי דקירה בפלג גופו העליון ומפנים לבי"ח בלינסון בסיוע כוח רפואה של צה"ל 3 פצועים, בהם 1 אנוש תוך כי פעולות החייאה ו-2 קשה בהכרה כבני 40 עם פצעי דקירה.

בכביש 5 ממחלף חוצה שומרון לפדואל:
פראמדיקים של מד"א קבעו את מותו של גבר בן 50 עם פגיעה רב מערכתית שנפגע בתאונת דרכים ומפנים לבי"ח בלינסון גבר בן 35 במצב קשה בהכרה עם דקירה בפלג גופו העליון.

מדובר בפיגוע דקירה שהתבצע בשתי זירות. הזירה הראשונה הייתה תחנת הדלק "טן", שם המחבל דקר שניים, פצע אותם ונורה למוות. בזירה השנייה, כוחות הביטחון בודקים האם מדובר בפיגוע דריסה או ניסיון לדקירה. כוחות משטרה ושב"כ פועלים בזירה, ומבצעים חקירה.

ֹהחמאס הגיב על הפיגוע כך: "הצעירים הסוררים בגדה שוב מכים, והכיבוש הציוני מופתע. פעולה זו מדגישה את המשך האינתיפאדה המבורכת של הצעירים בהגנה על מסגד אל-אקצא ובתגובה לפשעי הכיבוש והמשך המהפכה עד להשגת מטרותינו לחירות".

אתמול נורתה למוות על ידי חיילים פלסטינית בת 19 סמוך לרמאללה. על פי דובר צה"ל, האישה הייתה ברכב שהתקדם לעבר הלוחמים, שסימנו לו לעצור, אך הוא האיץ לעברם. בתגובה, החיילים ירו לעבר המכונית ופגעו בצעירה, סנא א-טל מדאהריה, שפונתה לבית חולים – שם נקבע מותה. במקביל, כוחות הביטחון עצרו כמה מבוקשים ברחבי יהודה ושומרון. אין נפגעים בקרב הלוחמים.

עניין מרכזי

שתפו את המאמר

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם

דילוג לתוכן