מבזקים

שדד, היכה וגנב מקשישים לאור יום בתל אביב – נתפס ויועמד לדין

IMG_0672

תושב תל אביב בן 26, מואשם ששדד קשישים בעיר לאור יום. המשטרה מבקשת לעוצרו עד גמר ההליכים נגדו. על פי החשד, הצעיר הסתובב ברחובות הגדוד העברי ויצחק שדה בתל אביב שם פגע בקשישים וגנב מהם טלפונים סלולריים, כסף מזומן וכרטיסי אשראי. המעשים המיוחסים לנאשם אירעו בהפרש של יומיים בלבד.

בתיעוד שפרסמה המשטרה, ניתן לראות את החשוד צועד ליד קשיש באזור רחוב הגדוד העברי. החשוד עוקף את הקשיש, מביט לאחור וככל הנראה בודק שאיש אינו צופה בו. כשהוא מבין שהשטח פנוי, הוא מושך את הקשיש לאזור צדדי, מכה אותו, דוחף אותו על הרצפה וגונב את חפציו. הקשיש, שמנסה להשיב מאבק ללא הצלחה, נותר שרוע על המדרכה וחסר יכולת לרדוף אחר הגנב שנמלט.

החקירה נפתחה לאחר ששני קשישים הגישו תלונה במשטרה על אירוע שוד, שהתרחש באותו המקום ובהפרש של יומיים בלבד. עם התקדמות החקירה, התחזק במשטרה החשד כי מדובר באותו הגנב, ואכן הוא אותר, נעצר ונלקח לחקירה בתחנה.

מעצרו של החשוד הוארך על-ידי בית המשפט השלום מעת לעת, ועם סיום החקירה, הוגשה נגדו כאמור הצהרת תובע לקראת כתב האישום.

עניין מרכזי

שתפו את המאמר

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם

דילוג לתוכן