מבזקים

נתניהו: אנחנו פועלים נגד פיתוח נשק איראני

24AD45B9-176C-4AA5-9F17-865C3FF0D499

נתניהו אמר בריאיון לרשת החדשות האמריקנית  CNN כי ישראל נוקטת בפעולות ״נגד פיתוח כלי נשק באיראן". הוא לא התייחס ישירות לדיווחים שישראל עומדת מאחורי מתקפת המל"טים של המתקן הצבאי בעיר איספהאן. לדבריו,  "אני אף פעם לא מדבר על מבצעים ספציפיים".

נתניהו אמר בציניות כי "בכל פעם שיש פיצוץ במזרח התיכון, מאשימים או מייחסים אחריות לישראל – לפעמים אנחנו אחראים, ולפעמים לא".

בעניין אחר טען נתניהו שהתבקש לשמש כמתווך בין רוסיה לאוקראינה זמן קצר לאחר הפלישה הרוסית בפברואר אשתקד, אך הוא סירב כי כיהן באותה תקופה כראש האופוזיציה. "יש לי חוק – ראש ממשלה אחד בכל פעם", אמר נתניהו, שסירב לחשוף מי ביקש ממנו לתווך, אך אמר כי הבקשה הייתה "לא רשמית". לדבריו, הוא ישקול לשמש כמתווך "אם יתבקש לעשות כך על ידי כל הגורמים הרלוונטיים". עם זאת, הבהיר נתניהו: "אני לא דוחף את עצמי. זה חייב להיות בזמן הנכון ובהתאם לנסיבות הנכונות".

עניין מרכזי

שתפו את המאמר

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם

דילוג לתוכן