דילוג לתוכן
מבזקים

ארגון הפשיעה האכזרי השתלט על חברת שמירה – הנשק הוחרם

IMG_8052

המשטרה טוענת שארגון פשע ערבי השתלט על ארגון שמירה לגיטימי. היום הוחרמו כל כלי הנשק שברשות החברה.

המשטרה החרימה כלי נשק מחברת אבטחה שעליה ככל הנראה השתלט ארגון הפשע של במיר בכרי. ההחרמה באה בעקבות חקירה סמויה שהעלתה כי ככל הנראה מאבטחי החברה נותנים שירות אבטחה לארגון הפשע.

בהמשך החקירה עלה כי התברר שארגון הפשיעה השתלט על החברה והשתמש במאבטחים חמושים ברישיון לשמירה על ראשי הארגון. כמו כן, רישיון החברה להחזקת נשק ומאבטחים חמושים בוטל על ידי המשרד לביטחון לאומי.

מדובר באחד מארגוני הפשיעה החזקים והאכזריים בישראל והמשטרה מתקשה למצוא ראיות שיאפשרו העמדה לדין של בכירי הארגון והרחקתם למשך שנים ארוכות

עניין מרכזי

שתפו את המאמר

תמונה של רמי יצהר
רמי יצהר

עיתונאי, שדרן, עורך ויזם תקשורת. חבר נשיאות מועצת העיתונות והתקשורת בישראל. מנחה NLP מאסטר וטריינר בהכשרה ישראלית ובינלאומית. עבד כשדרן, עורך ומגיש ב״קול ישראל״ ומשדר בגלצ. קצין בכיר בצה״ל, שירת כקצין חקירות בכיר במצ״ח. ערך את בטאון חיל הים ״בין גלים״ ואת בטאון המשטרה הצבאית ״הד חמ״צ״. ערך את בטאון הסטודנטים ״יתוש״ של אוניברסיטת תל אביב. בהשכלתו בעל תואר שני בתקשורת, יועץ ארגוני ומגשר. עורך ״עניין מרכזי״ מאז שנת 1999. העיתון מפרסם חדשות וסקופים ללא תלות בשום גורם פוליטי או עיסקי. עצמאי, בלתי תלוי ואינו מהסס לומר את האמת גם בתנאים מסובכים.

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם