דילוג לתוכן
מבזקים

מוצ״שניקי קפלן, הפכתם משעממים פחד

IMG_8361

ההפגנות בקפלן איבדו משמעות ואינן מזיזות דבר. קפלן לעולם לא יהיה בלפור. התבייתתם על מיקום פגום שבו ההמון מאבד מכוחו בשל המבנה הטופוגרפי שאינו מאפשר יצירת אנרגיות אדירות ותעצומות נפש כמו אלה המיוצרות פסיכולוגית באיצטדיון כדורגל או בפארק הירקון בעת הופעה.

מבחינת הביבסטים, שבני ה-60-80 מצביעי חולדאי שמשעמם להם בערוב ימיהם ימשיכו להתאסף כל מוצ״ש עד שיתפגרו.

בניגוד לתחילת הדרך אז עוד ראיני מצעדים, תחפושות, חשיבה מקורית – עכשיו המראות בקפלן מביכים:
אסופת טעוני דיור מוגן באים לקבל חולצה וכובע בחינם, ולקנות בייגלה ובקבוק מים במחיר מופקע מרוכלים ביביסטים שעושים עליהם חבילות של כסף בדוכנים מאולתרים בעודכים מסתובבים משועממים עם הדגל הלא נוח לנשיאה הגורם להם כאבי שרירים.

תפסיקו לעשות צחוק מעצמכם. די לקפלן – קדימה לפארק. גייסו צעירים, תביאו אטרקציות, תפתיעו כל שבוע כך שהאנדרנלין יתפוצץ בעורקים אחרת אתם כבר משעממים אפילו את עצמכם.

עניין מרכזי
תמיד מעניין!

שתפו את המאמר

תמונה של רמי יצהר
רמי יצהר

עיתונאי, שדרן, עורך ויזם תקשורת. חבר נשיאות מועצת העיתונות והתקשורת בישראל. מנחה NLP מאסטר וטריינר בהכשרה ישראלית ובינלאומית. עבד כשדרן, עורך ומגיש ב״קול ישראל״ ומשדר בגלצ. קצין בכיר בצה״ל, שירת כקצין חקירות בכיר במצ״ח. ערך את בטאון חיל הים ״בין גלים״ ואת בטאון המשטרה הצבאית ״הד חמ״צ״. ערך את בטאון הסטודנטים ״יתוש״ של אוניברסיטת תל אביב. בהשכלתו בעל תואר שני בתקשורת, יועץ ארגוני ומגשר. עורך ״עניין מרכזי״ מאז שנת 1999. העיתון מפרסם חדשות וסקופים ללא תלות בשום גורם פוליטי או עיסקי. עצמאי, בלתי תלוי ואינו מהסס לומר את האמת גם בתנאים מסובכים.

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם