כבר כמה ימים שהתחינות לנתניהו להתראיין לכלי תקשורת מרכזיים ישראליים אינן פוסקות. הטענה היא שביבי מדבר עם האמריקנים ואפילו עם האיראנים אבל לא עם ערוץ 12, שהוא ערוץ הטלוויזיה הפופולרי בישראל.
אלה חיזורי סרק מיותרים. ביבי התראיין כבר לבייס שלו באולפן טלוויזיה ימני קיצוני בארץ ואפילו לפודקאסטים אמריקניים ואין לו מה לומר עכשיו לא יונית ולא לאודי סגל. לאיילה חסון הוא כבר היה נותן הופעת אורח אבל הוא בדרך לחסל את התאגיד אז זה לא בדיוק נחוץ לו. התחנונים האלה לנתניהו להתראיין רק גורמים נזק תדמיתי קשה לתקשורת הישראלית המרכזית, שמימלא לא נחשבת בעיניו ובעיני תומכיו.
לעומת זאת, אגב, בן גביר מגיע לכל אולפן ומפליא להביע את מסריו בלשון חדה, מתומצתת ובשפת גוף מנהיגותית שמשרה ביטחון על סביבתו.
אכן לא פשוט להיות היום מגיש אקטואליה באולפן בעל חזות אופוזיציונית. זה אומר שצריך לחזר באופן טורדני כלפי מי שלא בא לו עליהם. זכותו.
עניין מרכזי