דילוג לתוכן
מבזקים
יום שלישי, 22 בספטמבר 2026

2 שבחים מחברון ביצעו פיגוע דריסה רב נפגעים ברעננה

פיגוע דריסה אירע ביום שני אחר הצהריים בשתי זירות: ברעננה. דווח על לפחות 17 בני אדם נפגעו, חלקם במצב קשה ואנוש. אישה אחת נרצחה. המחבלים הם שני פלסטינים מחברון.הם היו שב״חים שהועסקו בסביבה בניגוד לחוק. המחבלים עצורים ונחקרים בשב״כ.

אישה כבת 70 נפצעה באורח אנוש ומתה מפצעיה. גבר כבן 34 ונער בן 16 באורח קשה עם חבלות בראש ובגפיים, 8 נפצעו באורח בינוני, והשאר במצב קל.

כוחות הביטחון עורכים סריקות נרחבות ברעננה בהפעילם גם מסוקים בניסיון להתחקות אחר המפגעים.האירוע החל כשמחבל השתלט על מכוניתה של נהגת, דקר אותה, הוציא אותה מרכבה ופגע בשלושה הולכי רגל ברחוב החרושת ברעננה. לאחר מכן, הוא התנגש במעקה בטיחות ונטש את הרכב. המחבל השתלט על רכב נוסף והמשיך במסע הדריסות. כאשר הגיע לרחוב אחוזה בעיר דרס אנשים נוספים.

על פי הפרטים הראשונים, המפגע הוציא אישה מתוך רכבה בזירה הראשונה, דקר אותה והשתלט על הרכב. לאחר מכן דרס מספר אנשים ונסע לזירה נוספת, שם החליף רכב והמשיך בדריסה. גורם ביטחוני: מתייחסים לאירוע כפיגוע.

עניין מרכזי

שתפו את המאמר

תמונה של רמי יצהר
רמי יצהר

עיתונאי, שדרן, עורך ויזם תקשורת. חבר נשיאות מועצת העיתונות והתקשורת בישראל. מנחה NLP מאסטר וטריינר בהכשרה ישראלית ובינלאומית. עבד כשדרן, עורך ומגיש ב״קול ישראל״ ומשדר בגלצ. קצין בכיר בצה״ל, שירת כקצין חקירות בכיר במצ״ח. ערך את בטאון חיל הים ״בין גלים״ ואת בטאון המשטרה הצבאית ״הד חמ״צ״. ערך את בטאון הסטודנטים ״יתוש״ של אוניברסיטת תל אביב. בהשכלתו בעל תואר שני בתקשורת, יועץ ארגוני ומגשר. עורך ״עניין מרכזי״ מאז שנת 1999. העיתון מפרסם חדשות וסקופים ללא תלות בשום גורם פוליטי או עיסקי. עצמאי, בלתי תלוי ואינו מהסס לומר את האמת גם בתנאים מסובכים.

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם