מבזקים

כוננות מוגברת מחשש לפיגועי יחידים בערי ישראל

IMG_5441

המשטרה ומשמר הגבול מגבירים נוכחות ונערכים מבצעית בשל החשש לפיגועים במהלך חג הפסח. המתיחות עלתה ביממה האחרונה בעקבות המבצע במחנה הפליטים נור א שאמס בטול כרם.

במסגרת ההיערכות המבצעית לקראת חג הפסח, יפעלו כוחות מג״ב במתכונת מתוגברת. נמסר כי תהיה נוכחות הכוחות במרכזי הערים ובנקודות שבהן יש ריכוזי קהל משמעותיים ובסמיכות לבתי תפילה. זאת, על מנת להגביר את תחושת הביטחון בקרב האזרחים ולקצר ככל שניתן את זמן התגובה לאירועים.

במקביל, פועלים כוחות מג"ב ביהודה ושומרון יחד עם כוחות צה״ל ושב״כ למעצרי מבוקשים ופגיעה בתשתיות הטרור – פעילות שתימשך גם בימי החג.

מאמץ גדול מושקע באיתור שב״חים הנכנסים מהגדה ומועסקים על ידי ישראלים תאווי בצע. בשבוע האחרון נעצרו 491 שב״חים ומתחילת השנה בוצעו כ-4,500 מעצרים כאלה. יצויין שהשוהים מגורשים לגדה וחלקם חוזרים שוב ושוב.

עניין מרכזי

שתפו את המאמר

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם

דילוג לתוכן