דילוג לתוכן
מבזקים

צה״ל קורא לתושבי דרום לבנון לברוח מבתיהם ומייד

IMG_8647

דובר צה״ל קורא ביום שני בבוקר פומבית לתושבי הכפרים בלבנון: "כל מי שנמצא ליד או בתוך בתים בהם חיזבאללה מסתיר אמצעי לחימה נדרש להתרחק מהם באופן מיידי. ההכרזה מגיעה בטרם פותח חיל האוויר בהפצצות ריכוך שבעקבותיהן צפויה לפי הערכת הלבנונים פלישה קרקעית לכיבוש כל דרום לבנון מהים על לליטאני.

בהצהרתו אמר דובר צה״ל כי בשעות האחרונות אנחנו מזהים הערכות של חיזבאללה לתקוף את אזרחי מדינת ישראל. צה״ל החל בתקיפות לפני כשעה. בזמן הקרוב, צה״ל יתקוף מטרות טרור במרחב לבנון, להסרת האיומים.

לכל תושבי הכפרים בלבנון, בזמן הקרוב צה״ל יתקוף מטרות טרור בלבנון. אנחנו קוראים לכל מי שנמצא בסמוך לנכסים או בתוך בתים, בהם חיזבאללה מסתיר אמצעי לחימה, להתרחק מהם מיד. זאת לשם ביטחונכם והגנתכם. חיזבאללה מסכן אתכם ואת משפחותיכם. חיזבאללה מתכנן לשגר את אמצעי הלחימה האלה לעבר שטח מדינת ישראל, תתרחקו מהם מיד לשם הגנתכם!

צה"ל פועל וימשיך לפעול להגנה על אזרחי מדינת ישראל, בכל מקום בו יידרש.

״עניין מרכזי״

שתפו את המאמר

תמונה של רמי יצהר
רמי יצהר

עיתונאי, שדרן, עורך ויזם תקשורת. חבר נשיאות מועצת העיתונות והתקשורת בישראל. מנחה NLP מאסטר וטריינר בהכשרה ישראלית ובינלאומית. עבד כשדרן, עורך ומגיש ב״קול ישראל״ ומשדר בגלצ. קצין בכיר בצה״ל, שירת כקצין חקירות בכיר במצ״ח. ערך את בטאון חיל הים ״בין גלים״ ואת בטאון המשטרה הצבאית ״הד חמ״צ״. ערך את בטאון הסטודנטים ״יתוש״ של אוניברסיטת תל אביב. בהשכלתו בעל תואר שני בתקשורת, יועץ ארגוני ומגשר. עורך ״עניין מרכזי״ מאז שנת 1999. העיתון מפרסם חדשות וסקופים ללא תלות בשום גורם פוליטי או עיסקי. עצמאי, בלתי תלוי ואינו מהסס לומר את האמת גם בתנאים מסובכים.

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם