דילוג לתוכן
מבזקים

אפל תשיק מכונית אוטונומית וסדרת אייפונים מתקפלים – חכו עם החלפת מכוניתכם

IMG_0689

אפל עובדת על השלמת פרוייקט יומרני במסגרתו תרחיב את פעילותה לתחום הרכב. על פי פירסומים באמריקה, מדובר ברכב אוטונומי משוכלל אף יותר מזה של טסלה, שיקושר לכל הפעילות במכשירי אפל כולל אייפונים, אייפדים, מקבוקים והשעון המופלא שהפך בתוך שנים ספורות לשעון הכי פופולרי בעולם עם מאות מיליוני משתמשים.

באפל הבינו שתחום הסמארטפונים די מיצה את עצמו ועכשיו עובדים על אייפון מתקפל דומה לפליפ 5 של סמסונג שהפך מאז השקתו לפני כחודשיים ללהיט עולמי מסעיר.

עדיין אין מועד להשקת מכונית אפל אבל דבר אחד ברור: מי שלוקח הלוואות לרכישת מכונית חדשה בשנה שנתיים הקרובות – מבזבז את הונו לריק.

עניין מרכזי

שתפו את המאמר

תמונה של רמי יצהר
רמי יצהר

עיתונאי, שדרן, עורך ויזם תקשורת. חבר נשיאות מועצת העיתונות והתקשורת בישראל. מנחה NLP מאסטר וטריינר בהכשרה ישראלית ובינלאומית. עבד כשדרן, עורך ומגיש ב״קול ישראל״ ומשדר בגלצ. קצין בכיר בצה״ל, שירת כקצין חקירות בכיר במצ״ח. ערך את בטאון חיל הים ״בין גלים״ ואת בטאון המשטרה הצבאית ״הד חמ״צ״. ערך את בטאון הסטודנטים ״יתוש״ של אוניברסיטת תל אביב. בהשכלתו בעל תואר שני בתקשורת, יועץ ארגוני ומגשר. עורך ״עניין מרכזי״ מאז שנת 1999. העיתון מפרסם חדשות וסקופים ללא תלות בשום גורם פוליטי או עיסקי. עצמאי, בלתי תלוי ואינו מהסס לומר את האמת גם בתנאים מסובכים.

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם