דילוג לתוכן
מבזקים

מטרת הטיל הבליסטי היתה נמל התעופה בן גוריון

IMG_8495

בישראל מקווים שנפילת הטיל הבליסטי ששוגר מתימן ונחת בשעות הבוקר ביום ראשון באזור לוד לא תשבש שוב את התנועה האווירית לישראל וממנה. הטיל העצום נחת בסופו של מעוף בן 1,800 ק״מ במרחק כ-6 קילומטרים מנתב״ג.

ההגנה האווירית לא הצליחה ליירט את הטיל בעיקר משום שהוא מיוצר באופן שניתן לשנות במפתיע את נתיבו הוא נפל בשטח פתוח בעוד שהמיירטים הם אלה שגרמו לפיצוצים.

האזעקה נשמעה בחלקים נרחבים באזור המרכז כולל בנתב״ג. ההשלכות יודעו בהמשך.

עניין מרכזי

שתפו את המאמר

רמי יצהר

עיתונאי, שדרן, עורך ויזם תקשורת. חבר נשיאות מועצת העיתונות והתקשורת בישראל. מנחה NLP מאסטר וטריינר בהכשרה ישראלית ובינלאומית. עבד כשדרן, עורך ומגיש ב״קול ישראל״ ומשדר בגלצ. קצין בכיר בצה״ל, שירת כקצין חקירות בכיר במצ״ח. ערך את בטאון חיל הים ״בין גלים״ ואת בטאון המשטרה הצבאית ״הד חמ״צ״. ערך את בטאון הסטודנטים ״יתוש״ של אוניברסיטת תל אביב. בהשכלתו בעל תואר שני בתקשורת, יועץ ארגוני ומגשר. עורך ״עניין מרכזי״ מאז שנת 1999. העיתון מפרסם חדשות וסקופים ללא תלות בשום גורם פוליטי או עיסקי. עצמאי, בלתי תלוי ואינו מהסס לומר את האמת גם בתנאים מסובכים.

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם