דילוג לתוכן
מבזקים

המוסד מאשר שסוכל פיגוע איראני נגד ישראלים בקפריסין

IMG_8189

ישראל מאשרת דיווחים זרים על סיכול פיגוע על אדמת קפריסין נגד ישראלים השוהים באי השכן. זו הפעם השנייה בחודשים האחרונים שטרוריסטים הפועלים בשם איראן נלכדו בטרם ביצעו פעולה מתוכננת.

הקפריסאים מסרו לתקשורת המקומית כי סוכלה תוכנית של משמרות המהפכה לפגוע בישראלים ויהודים באי. ככל הידוע החוליה הגיעה לקפריסין מטורקיה וככל הנראה מרבית חבריה נעלמו ועדיין לא נלכדו

בהודעה הישראלית נמסר כי "מדינת ישראל פועלת במגוון רחב של שיטות בכל מקום על מנת להגן על יהודים וישראלים ותמשיך לפעול כדי לגדוע את הטרור האיראני בכל מקום בו הוא ירים את ראשו".

יצויין כי הקהילה הישראלית בקפריסין לא ידעה על המתרחש עד לפירסום בצקשורת המקומית. המוסד והשב״כ משויכים למשרד ראש הממשלה וההודעה יצאה מאת דובר במשרד. איראן לא מגיבה בינתיים

עניין מרכזי

שתפו את המאמר

תמונה של רמי יצהר
רמי יצהר

עיתונאי, שדרן, עורך ויזם תקשורת. חבר נשיאות מועצת העיתונות והתקשורת בישראל. מנחה NLP מאסטר וטריינר בהכשרה ישראלית ובינלאומית. עבד כשדרן, עורך ומגיש ב״קול ישראל״ ומשדר בגלצ. קצין בכיר בצה״ל, שירת כקצין חקירות בכיר במצ״ח. ערך את בטאון חיל הים ״בין גלים״ ואת בטאון המשטרה הצבאית ״הד חמ״צ״. ערך את בטאון הסטודנטים ״יתוש״ של אוניברסיטת תל אביב. בהשכלתו בעל תואר שני בתקשורת, יועץ ארגוני ומגשר. עורך ״עניין מרכזי״ מאז שנת 1999. העיתון מפרסם חדשות וסקופים ללא תלות בשום גורם פוליטי או עיסקי. עצמאי, בלתי תלוי ואינו מהסס לומר את האמת גם בתנאים מסובכים.

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם