לכל אדם יש שתי מערכות של אמונות:
אלה שהוא מודע להן ואלה הטמונות בתוככי הווייתו ושאינו יודע כלל על קיומן.
האמונות שאינך מודע להן הן אלה שמנהלות לך את החיים לטוב ולרע. הן אלה שמאפשרות לך להשלות את עצמך שאתה הקובע את גורלך. אלא שהמצב הפוך. מערכת האמונות החשאית היא שמעכבת ולעיתים קרובות מכשילה במתכוון כל ניסיון מתמשך שלך לחולל שינוי בכיוון שאתה באמת רוצה.
מה עושים? נרשמים לקורס שלי במכללה לחדשנות ועושים ריסטרט לכל הנושאים שאתה רוצה להשתפר בהם בלי יוצא מן הכלל.
אחרי שנים של עבודה אחד על אחד, ועם השלמת שנים של לימודים והתמחות בתחום, פענחתי את סודות ה-NLP והתאמתי אותם למציאות הישראלית על דקויותיה.
זה הזמן להירשם לקורס ״סודות ה-nlp על פי רמי יצהר״. זהו קורס החושף את יסודות הגישה שהפכה פופולרית ושותפים לה מיליונים בעולם ואלפים בישראל.
הקורס מתקיים לאורך 4 מפגשים שבועיים וכולל גם עבודה מעשית, סטאז״ ופרויקט גמר למעוניינים בתעודת בוגר הקורס מטעם המכללה לחדשנות.
לנרשמים עכשיו תנאים מיוחדים והנחה מטורפת. התחל אתה והתחילי את המסע המופלא שתמיד חלמתם עליו.
פרטים והרשמה:
News-israel.net/nlp
מחכה לך לחוויה הגדולה.
מבזקים
- מדהים! מאסק הפך הלילה לטריליוני הראשון בהיסטוריה – בקרוב אצלכם
- האיראנים והפקיסטנים מאשרים שהושג הסכם לסיום המלחמה – טראמפ מאושר – רק נתניהו נותר מוחרם ומבודד
- סקופ: כל האמת המפורטת על כניעתו המוחלטת טראמפ ועל ההשלכות מרחיקות הלכת חסרות התקדים בחומרתן על ישראל
- דיווח אינטרסנטי: טראמפ אסר על נתניהו לתקוף בכל צורה שהיא באיראן
- טראמפ השתפן שוב וביטל את המתקפה – איראן מגחכת ולא זזה מעמדתה
- אירופה העלתה ריבית: המלחמה במזרח התיכון מתחילה לפגוע ישירות בכיסם של תושבי היבשת. ההשלכות יהיו גלובליות
- טראמפ מאיים להכות הלילה שוב באיראן ולהשתלט על אי מרכזי בתעשיית הנפט



