ליברפול ניצחה גם את יונייטד
הריצה המטורפת של ליברפול לעבר תואר פרמייליג ראשון בתולדותיה נמשך ביום ראשון עם 0-2 על היריבה המושבעת מנצ'סטר יונייטד באנפילד. עם ניצחון זה השלימה ליברפול העונה מאזן נדיר של ניצחון על כל אחת מקבוצות הפרמייליג העונה, זאת לאחר שיונייטד הייתה עד כה היחידה שהצליחה לחלץ מהמוליכה תיקו בסיבוב הקודם.
המאחרים שלטו במשחק וכבשו כבר בפתיחה על ידי הבלם ואן דייק. לקראת הסיום מנצ'סטר יונייטד הצליחה להלחיץ את בעלי הבית. עמוק בתוספת הזמן השוער אליסון ניצל קרן לא טובה במיוחד של יונייטד ושיגר כדור לעברו של מוחמד סלאח במחצית המגרש. המצרי דהר לעבר שער היריבה ולא התקשה להכניע את דה חיאה. קודם לכן שער של פירמיניו נפסל על ידי שופטי המסך בטענה שבוצעה עבירה על השוער הספרדי. לליברפול עתה יש 64 נקודות (מ-66 אפשריות) והיא מקדימה את האלופה מנצ'סטר סיטי ב-16 נקודות. סיפור האליפות גמור והשאלה רק מתי תחגוג ליברפול את התואר. אם לא יהיו תקלות גדולות זה יקרה כבר כנראה בחודש מרץ.
לסטר השלישית ממשיכה לאבד מומנטום ונקודות אם כי יש לה עדיין 11 נקודות יתרון על פני המקום החמישי ממנו לא מעפילים לצ'מפיונס ליג. בראשון הפסידו השועלים 2-1 לברנלי מהתחתית. לסטר סובלת מירידה ביכולתו של כוכבה וארדי שעד כריסמס כבש 11 שערים בשמונה משחקים אך מאז מצא את הרשת רק פעם אחת.
עניין מרכזי
מבזקים
- הסרט שכל העולם מדבר עליו לקראת הקרנת הבכורה השבוע בפסטיבל קאן
- באיחור משווע: ישראל מתחילה סוף סוף לייצר רחפני נפץ זולים שיוכלו גם להפיל רחפני אויב
- תביעת המיליונים מעזבונו מייקל ג׳קסון: ״מאחורי מלך הפופ הסתתר פדופיל סדרתי שניצל אותנו ואת הורינו”.
- איראן מזהירה: חידוש ההפצצות עלינו יגרור ייצור ״כמעט פצצה גרעינית״
- פורסם תקציר דו״ח מזעזע על מעשי הזוועה ופשעי המין של חמאס
- עשרות עצורים בפשיטת ענק על העולם התחתון בצפון הארץ
- השאלה הגדולה: שיר מספר 10 הערב – יעלה או לא יעלה לגמר?



