שר העבודה והרווחה אופיר אקוניס ביקר עם הנהלת משרדו בבית עמותת אלווין בירושלים
וקיים במקום ישיבת הנהלה מורחבת ראשונה בראשותו
שר העבודה והרווחה אופיר אקוניס: ״האתגר הגדול במשרד קיים כל העת וביתר שאת בשנה הזאת, שהחלה ללא תקציב מדינה. התפקיד שלנו הוא מאוד ברור: להבטיח הענקת כל השירותים שלנו לציבור – כסדרם. מדובר בבני אדם שזקוקים לשירות שאנו מעניקים ואותם לא מעניין אם יש, או אין ממשלה. אנחנו ממשיכים לסייע לאלה שצריכים אותנו, גם בזרוע הרווחה וגם בזרוע העבודה – וברוח זאת נמשיך״.
.
סגן השר, משולם נהרי, אמר: "בפרשות השבוע אנו פוגשים את דמותו של משה רבינו המנהיג הנבחר של עם ישראל ממנו ניתן ללמוד איך מטפלים ומתייחסים לציבור. הרגישות שלו לכאב הזולת, הירידה שלו מארמון פרעה לעם ישראל ולראות את הסבל שלהם וכמובן החום והאהבה שהעניק לעם וכך אנו צריכים לנהוג".
.
מנכ"ל המשרד, ד"ר אביגדור קפלן, הציג את תכנית העבודה של המשרד לשנת 2020 אשר כוללת טיפול ושירות באוכלוסיות בהן המשרד מטפל. הישיבה התקיימה במרכז ההדרכה של עמותת אלווין ישראל העובדת עם מינהל מוגבלויות במשרד העבודה והרווחה ומסייעת לילדים, מתבגרים ומבוגרים.
.
עניין מרכזי
מבזקים
- האמת הלא סימפטית מדוע בוטלה המתקפה שחיסלה את המחאה וחיזקה את שליטי טהרן
- החל שלב ב׳ בעזה כשחמאס בשליטה מלאה וטורקיה מתוכננת להשתלב בהמשך
- סקר בחירות שבועי מעניין במיוחד: בקצב הזה – בן גביר עוד יהיה כאן ראש ממשלה או לפחות שר ביטחון
- איראן מתגרה בטראמפ ומאיימת: “נחסל אותך באמריקה”
- The Trump Puzzle: Tactical Withdrawal or a Deliberate Feint?
- הביון העולמי מנסה לפענח את חידת הנסיגה הפתאומית של טראמפ מהמתקפה על איראן
- כלכלת איראן התמוטטה בגלל השחיתות השלטונית תהליך דומה מתרחש בטורקיה ובעתיד בארץ אם הדיקטטוריזציה הביביסטית תצליח



