דילוג לתוכן
מבזקים

חוסלו שתי חוליות אויב ומשגרי רקטות

כלי טיס של צה"ל תקפו בשבת מספר משגרי תמ״ס ושתי חוליות מחבלים של ארגון הטרור חמאס ברצועת עזה. התקיפות בוצעו באמצעות סגירת מעגל מהירה, יכולת אש קטלנית ומודיעין מדויק של אוגדת עזה.

במהלך הלילה נורו מטחים רבים לעבר אשקלון, אשדוד ולסביבה וכן מטחים רבים לנגב עם דגש על באר שבע ודימונה.

עניין מרכזי

בשורה מ״עניין מרכזי״: הורידו חינם את האפליקציה שלנו בגוגל פליי לאנדרואיד ‏https://play.google.com/store/apps/details?id=com.centralnilinterest

 

שתפו את המאמר

תמונה של רמי יצהר
רמי יצהר

עיתונאי, שדרן, עורך ויזם תקשורת. חבר נשיאות מועצת העיתונות והתקשורת בישראל. מנחה NLP מאסטר וטריינר בהכשרה ישראלית ובינלאומית. עבד כשדרן, עורך ומגיש ב״קול ישראל״ ומשדר בגלצ. קצין בכיר בצה״ל, שירת כקצין חקירות בכיר במצ״ח. ערך את בטאון חיל הים ״בין גלים״ ואת בטאון המשטרה הצבאית ״הד חמ״צ״. ערך את בטאון הסטודנטים ״יתוש״ של אוניברסיטת תל אביב. בהשכלתו בעל תואר שני בתקשורת, יועץ ארגוני ומגשר. עורך ״עניין מרכזי״ מאז שנת 1999. העיתון מפרסם חדשות וסקופים ללא תלות בשום גורם פוליטי או עיסקי. עצמאי, בלתי תלוי ואינו מהסס לומר את האמת גם בתנאים מסובכים.

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם