מבזקים

דיווח: ישראל תקפה מתקן מל״טים באיראן

מקורות אמריקניים אישרו הלילה את הטענה האיראנית לפיה המבנה שאליו נורו טילים השבוע בחלק הכורדי של עירק הוא אכן מתקן אימונים ישראלי. המבנה ניזוק קשה. לא ידוע על נפגעים.

עוד דווח ממקורות זרים כי שישה מל"טים ישראליים השתתפו בתקיפה שבוצעה בחודש שעבר במערב איראן על מתקן שבו הוחזקו מאות  כלי הטיס הבלתי מאוישים של השלטון בטהראן

בדיווח שמהימנותו אינה לגמרי ברורה נטען כי בתקיפה האווירית נגרם נזק כבד למערך המטוסים ללא טייס (מל"טים) שמפעילים האיראנים. על פי כמה הערכות, נהרסו בהפצצה מאות מל"טים בגדלים שונים. השלטונות בטהראן מייחסים את התקיפה לישראל, שלא קיבלה עליה אחריות.

עד כה נמנעו הצד התוקף והנתקף מלהתייחס לתקיפה. עתה דיווח לראשונה ערוץ הטלוויזיה הלבנוני אל־מיאדין, המקורב לחיזבאללה ולאיראן, על התקיפה המיוחסת לישראל.

״עניין מרכזי״

שתפו את המאמר

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם

דילוג לתוכן