דילוג לתוכן
מבזקים

מכה לנתניהו ולליכוד: בוטלה הצעת אי האמון בממשלה

מזימת הנאשם בנימין נתניהו ללכת לבחירות מוקדמות כשלה. הליכוד נאלץ לבטל ברגע האחרון את הגשת הצעת אי האמון בממשלה לאחר שרע״מ הודיעה כי היא נשארת בקואליציה ולא תאפשר לביבי להפיל את ממשלת בנט לפיד.

מפלגת רע"ם החליטה "לתת הזדמנות נוספת לקואליציה ולממשלה", כך הודיע היום (רביעי) יו"ר המפלגה מנסור עבאס אחרי דיון מועצת השורא שלה והקפאת החברות. "היום אנחנו חוזרים לשותפות פוליטית למען החברה הערבית", הסביר.

"ייצבנו את המערכת הפוליטית ומימשנו את האזרחות שלנו. קיבלנו החלטה של הקפאה בעקבות אירועי הר הבית, והגענו עכשיו להחלטה לתת הזדמנות ולחזור להסכמים הקואליציוניים. נתניהו חזר להסית נגדנו. אותו נתניהו שקיימנו איתו יחסים בממשלה הקודמת ומו"מ קואליציוני מתועד בטלפון שלי – כנראה שנצטרך להוציא את זה".

עניין מרכזי

שתפו את המאמר

תמונה של רמי יצהר
רמי יצהר

עיתונאי, שדרן, עורך ויזם תקשורת. חבר נשיאות מועצת העיתונות והתקשורת בישראל. מנחה NLP מאסטר וטריינר בהכשרה ישראלית ובינלאומית. עבד כשדרן, עורך ומגיש ב״קול ישראל״ ומשדר בגלצ. קצין בכיר בצה״ל, שירת כקצין חקירות בכיר במצ״ח. ערך את בטאון חיל הים ״בין גלים״ ואת בטאון המשטרה הצבאית ״הד חמ״צ״. ערך את בטאון הסטודנטים ״יתוש״ של אוניברסיטת תל אביב. בהשכלתו בעל תואר שני בתקשורת, יועץ ארגוני ומגשר. עורך ״עניין מרכזי״ מאז שנת 1999. העיתון מפרסם חדשות וסקופים ללא תלות בשום גורם פוליטי או עיסקי. עצמאי, בלתי תלוי ואינו מהסס לומר את האמת גם בתנאים מסובכים.

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם