דילוג לתוכן
מבזקים

בני גנץ מתחיל להמאס עם הבכיינות הבלתי פוסקת והחמיצות הקבועה שלו

די עם זה, בני. די.

צריך להודות שהתנהלותו של בני גנץ יותר מתמוהה. ההתנפלות האמוציונלית שלו בישיבת הממשלה השבועית על נפתלי בנט בעניין מגוחך כמו זה שהעלה מעלה יותר מחשד שהאיש רדוף תחושה מתמדת של קיפוח שאינו קיים. מסתבר שגנץ הוא קודם כל איש חמוץ. הוא התנהל מול נתניהו בחמיצות מופגנת ועכשיו הוא חוזר על כך בדיוק מול בנט ומול לפיד.

ואם לא די בכך, בני גנץ לא היה נבון במיוחד באופן שבו ניסח את ההתקפה שזוכה לכותרות ולהבלטה בכלי התקשורת. אם רצה לקבל כבוד והערכה מבנט ובעיקר הוא מייחל לקרדיט אישי על הצלחות של כוחות הביטחון אז למה לפגוע על הדרך בשר הרווחה מאיר כהן? בני גנץ רוצה להיות ראש ממשלה אבל מתנהג לעיתים קרובות מדי כילד המתבכיין של השכונה שכל הזמן מיילל ״לקחו לי, עשו לי, פגעו בי״. פטתי לגמרי.

עניין מרכזי

רמי יצהר Rami Yitzhar

עניין מרכזי

מרכזיmerkaziTV

שתפו את המאמר

תמונה של רמי יצהר
רמי יצהר

עיתונאי, שדרן, עורך ויזם תקשורת. חבר נשיאות מועצת העיתונות והתקשורת בישראל. מנחה NLP מאסטר וטריינר בהכשרה ישראלית ובינלאומית. עבד כשדרן, עורך ומגיש ב״קול ישראל״ ומשדר בגלצ. קצין בכיר בצה״ל, שירת כקצין חקירות בכיר במצ״ח. ערך את בטאון חיל הים ״בין גלים״ ואת בטאון המשטרה הצבאית ״הד חמ״צ״. ערך את בטאון הסטודנטים ״יתוש״ של אוניברסיטת תל אביב. בהשכלתו בעל תואר שני בתקשורת, יועץ ארגוני ומגשר. עורך ״עניין מרכזי״ מאז שנת 1999. העיתון מפרסם חדשות וסקופים ללא תלות בשום גורם פוליטי או עיסקי. עצמאי, בלתי תלוי ואינו מהסס לומר את האמת גם בתנאים מסובכים.

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם