דילוג לתוכן
מבזקים

וואו! סמוטריץ׳ הוחרם בוושינגטון, בקהיר ובפריז ומייד רץ להתנצל כאחד הסמולנים הכה שנואים עליו

144D2818-A517-4FC6-ADA8-37BA15EDF188

סמוטריץ׳ מתנצל על אמירתו שיש למחוק את חווארה. הוא לא שינה את דעתו אבל פתאום הבין שמה שאפשר לומר כח״כ מקק אי אפשר לומר כסגן ראש ממשלה ושר אוצר.

ברגע הוא נמחק באמריקה, מוחרם בעולם ומוקצה בעולם הערבי. מה נשאר לו? להיות אלילם של כמה מתנחלים תאבי נקם וצמאים לקרב שבו אי אפשר לנצח.

ההתנצלות שעליה הכריז סמוטריץ׳ היא ההכרה שכללי ההפקרות הנהוגים באופוזיציה הנישאת בידי מיליטנטיים נבערים אינם ישימים בעולם האמיתי.

פתאום סמוטריץ׳ נהייה סתם סמולני עלוב כמו כל אדם הגיוני ונורמלי אחר שכללי המשחק האמיתי, כולל מיגבלות הכוח נהירים לו.

ברוך הבא בצלאל אל העולם האמיתי.

רמי יצהר Rami Yitzhar
עניין מרכזי

שתפו את המאמר

תמונה של רמי יצהר
רמי יצהר

עיתונאי, שדרן, עורך ויזם תקשורת. חבר נשיאות מועצת העיתונות והתקשורת בישראל. מנחה NLP מאסטר וטריינר בהכשרה ישראלית ובינלאומית. עבד כשדרן, עורך ומגיש ב״קול ישראל״ ומשדר בגלצ. קצין בכיר בצה״ל, שירת כקצין חקירות בכיר במצ״ח. ערך את בטאון חיל הים ״בין גלים״ ואת בטאון המשטרה הצבאית ״הד חמ״צ״. ערך את בטאון הסטודנטים ״יתוש״ של אוניברסיטת תל אביב. בהשכלתו בעל תואר שני בתקשורת, יועץ ארגוני ומגשר. עורך ״עניין מרכזי״ מאז שנת 1999. העיתון מפרסם חדשות וסקופים ללא תלות בשום גורם פוליטי או עיסקי. עצמאי, בלתי תלוי ואינו מהסס לומר את האמת גם בתנאים מסובכים.

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם