דילוג לתוכן
מבזקים

ניצחון סוחף לנתניהו כל הדרך לדיקטטורה פונדמנטליסטית נוסח פוטין וארדואן. אכלתם אותה

C9D41FDB-D3E8-4815-A96A-7DD977AB060E

העברת הנבצרות, המעגנת ניצחית את שלטונו של נתניהו עד יומו האחרון, בקריאה הסופית דקות לפני תחילת ״יום השיתוק״ היא ההסתלבטות הביביסטית האולטימטיבית על מחצית העם הישראלי.

נתניהו שם זין על העולם ובעיקר על המוחים על המפגינים המפגינים על הסרבנים, על הכלכלנים, על המשפטנים ועל כל מי שעומד בדרכו.

חוק הנבצרות תוקן ועבר ברוב מוחלט בכנסת.
מה תעשו לו?

נשאר רק לעתור לבג״ץ אבל גם זה יעזור כמו כוסות רוח לגופה שנפחה את נשימתה.
הוא איכפת לו? טס לו ללונדון לסופ״ש נחמד ויחזור בשבת בלילה כשאתם תחזרו הביתה עייפים ומותשים מעוד יום של מחאה חסרת כל תוחלת.

כואב לשמוע אבל זו האמת: המחאה נכשלה כי נתניהו הצליח לאחוז את הקואליציה שלו מאוחדת כל הדרך לדיקטטורה מוחלטת וחסרת מעצורים. זהו. הפסדתם. הלך על כולנו. גם על הליכודניקים התמימים.

עוד תצטערו על הצבעתכם כשהוא ייפטר גם מכם.

רמי יצהר Rami Yitzhar
עניין מרכזי
חדשות וסקופים מאז 1999

שתפו את המאמר

תמונה של רמי יצהר
רמי יצהר

עיתונאי, שדרן, עורך ויזם תקשורת. חבר נשיאות מועצת העיתונות והתקשורת בישראל. מנחה NLP מאסטר וטריינר בהכשרה ישראלית ובינלאומית. עבד כשדרן, עורך ומגיש ב״קול ישראל״ ומשדר בגלצ. קצין בכיר בצה״ל, שירת כקצין חקירות בכיר במצ״ח. ערך את בטאון חיל הים ״בין גלים״ ואת בטאון המשטרה הצבאית ״הד חמ״צ״. ערך את בטאון הסטודנטים ״יתוש״ של אוניברסיטת תל אביב. בהשכלתו בעל תואר שני בתקשורת, יועץ ארגוני ומגשר. עורך ״עניין מרכזי״ מאז שנת 1999. העיתון מפרסם חדשות וסקופים ללא תלות בשום גורם פוליטי או עיסקי. עצמאי, בלתי תלוי ואינו מהסס לומר את האמת גם בתנאים מסובכים.

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם