מבזקים

סינוואר והנייה מנצחים את נתניהו שוב ושוב בזירה המדינית

IMG_6537

בעקבות הצהרה לוחמנית נוספת של נתניהו וההערכות לפלישה קרקעית ללבנון שמרתיחה את העולם המערבי ומתסיסה את כל בנות בריתנו המסורתיות, ראשי חמאס מנצלים את האסקלציה האנטי ישראלית במערב כדי לתקוע עוד נעץ בלחיו של נתניהו.

בהודעה רשמית של ארגונם של סינוואר, מוחמד דף והנייה, הם מודיעים שהם מוכנים לעסקה בכל רגע על פי חזון הנשיא ביידן. החמאס מפנה אצבע מאשימה שמית כלפי האשם בנעשה. לא בן גביר, לא סמוטריץ׳ אלא נתניהו. חד וחלק.

בהודעה החמאסית נאמר:

אנחנו מאשרים את הגישה החיובית לגבי מה שנכלל בנאומו של ביידן, בעוד ששמענו מהממשלה הישראלית בראשות נתניהו על המשך המלחמה.

 "התנועה מביעה את עמדתה החיובית לגבי מה שנכלל בנאומו של נשיא ארה"ב ג'ו ביידן ב-31 במאי שבו קרא להפסקת אש קבועה, נסיגת הכוחות הישראלים מרצועת עזה, שיקום וחילופי שבויים. בעוד ששמענו מהממשלה הישראלית בראשות נתניהו על המשך המלחמה ותקיפת ההצעה שהגיעה מהנשיא ביידן, בניגוד לטענה שישראל הסכימה לה".

״בעוד ששר החוץ בלינקן ממשיך לדבר על הסכמתה של ישראל להצעה האחרונה, לא שמענו אף בכיר ישראלי מדבר על האישור הזה".

עניין מרכזי

שתפו את המאמר

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם

דילוג לתוכן