דילוג לתוכן
מבזקים

סקר: העימות מעניק להאריס יתרון מכריע בשל מספר המצביעים שהודיעו כי שינו את דעתם בעקבותיו

IMG_8455

קאמילה האריס אמרה במהלך העימות דברים נחרצים וחד משמעיים בכל הנוגע למלחמה. ישראל צודקת, חמאס הם הפושעים. עם זאת היא מצדדת בסיום מיידי של המלחמה. אגב, אלה בדיוק הדברים שאמר לא פעם טראמפ.

העימות הטלוויזיוני היה ההצגה הכי גדולה עד כה. לפי סקר חשוב, 4% מהנשאלים אמרו ששינו את דעתם כלומר עברו מטראמפ להאריס. מוקדם מדי לדעת האם התופעה הזו תשפיע במדינות המתנדנדות. אם כן, האריס תוכל לנצח את העבריין השקרן.

״עניין מרכזי״

שתפו את המאמר

תמונה של רמי יצהר
רמי יצהר

עיתונאי, שדרן, עורך ויזם תקשורת. חבר נשיאות מועצת העיתונות והתקשורת בישראל. מנחה NLP מאסטר וטריינר בהכשרה ישראלית ובינלאומית. עבד כשדרן, עורך ומגיש ב״קול ישראל״ ומשדר בגלצ. קצין בכיר בצה״ל, שירת כקצין חקירות בכיר במצ״ח. ערך את בטאון חיל הים ״בין גלים״ ואת בטאון המשטרה הצבאית ״הד חמ״צ״. ערך את בטאון הסטודנטים ״יתוש״ של אוניברסיטת תל אביב. בהשכלתו בעל תואר שני בתקשורת, יועץ ארגוני ומגשר. עורך ״עניין מרכזי״ מאז שנת 1999. העיתון מפרסם חדשות וסקופים ללא תלות בשום גורם פוליטי או עיסקי. עצמאי, בלתי תלוי ואינו מהסס לומר את האמת גם בתנאים מסובכים.

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם