דילוג לתוכן
מבזקים

חמאס ממשיך להלחם: הופצצו מטרות בעזה

IMG_0203

כלי טיס של חיל האוויר תקף באופן ממוקד, ובהכוונה מודיעינית של אמ״ן, שב״כ ופיקוד הדרום, חוליית מחבלים אשר תכננה והייתה בדרכה להוציא לפועל מתווי טרור נגד כוחותינו ברצועה ולעבר שטח ישראל בטווח הזמן המיידי. המחבלים שהו במבנה ששימש בעבר כבית ספר ״יאפה לבנים״ במרחב העיר עזה.

טרם התקיפה ננקטו צעדים רבים בכדי לצמצם את הסיכוי לפגיעה בבלתי מעורבים.

ארגוני הטרור ברצועה מפרים באופן שיטתי את הדין הבין לאומי ופועלים מתוך מחסות אזרחיים תוך ניצול אכזרי של מוסדות אזרחיים והאוכלוסייה כמגן אנושי לפעולות וצרכי טרור.

שתפו את המאמר

תמונה של רמי יצהר
רמי יצהר

עיתונאי, שדרן, עורך ויזם תקשורת. חבר נשיאות מועצת העיתונות והתקשורת בישראל. מנחה NLP מאסטר וטריינר בהכשרה ישראלית ובינלאומית. עבד כשדרן, עורך ומגיש ב״קול ישראל״ ומשדר בגלצ. קצין בכיר בצה״ל, שירת כקצין חקירות בכיר במצ״ח. ערך את בטאון חיל הים ״בין גלים״ ואת בטאון המשטרה הצבאית ״הד חמ״צ״. ערך את בטאון הסטודנטים ״יתוש״ של אוניברסיטת תל אביב. בהשכלתו בעל תואר שני בתקשורת, יועץ ארגוני ומגשר. עורך ״עניין מרכזי״ מאז שנת 1999. העיתון מפרסם חדשות וסקופים ללא תלות בשום גורם פוליטי או עיסקי. עצמאי, בלתי תלוי ואינו מהסס לומר את האמת גם בתנאים מסובכים.

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם