דילוג לתוכן
מבזקים
יום רביעי, 24 ביוני 2026

נטפליקס רושמת שיאי צפייה מדהימים ברחבי העולם

שיא של כל הזמנים לנטפליקס:
הסידרה ברידג׳יטון עם ריח תככי בית המלוכה, רוויית הדרמות, הליכלוכים, הבגידות והסקס נצפתה בחודש הראשון להופעתה על ידי 82 מיליון בתי אב מסביב לעולם.

.

נטפליקס רמסה לא רק חברות כבלים ולוויין מיושנות, יקרות ונעדרות תודעת שירות מתקדם, אלא גם את הוליבוד ושאר אולפני הקולנוע והטלוויזיה. החברה אינה עוסקת רק בהזרמת תכנים שרכשה אלא הפכה עצמה בצוך שנים ספורות לחברת ההפקות הגדולה בעולם.

.

כמובן שהחברה נהנית מן העובדה שבתי הקולנוע סגורים ואנשים מסתגרים בבתיהם כדי שלא להיהרג מהנגיף. עם זאת, יצויין שנטפליקס מפליאה בהפצת תכנית משובחים המתאימים לכל מדינה לפי אופייה.

.

ישראלים רבים משתמשים בתוכנת vpn עוקפת מיקום המאפשרת צפייה בתכנים שאינם זמינים לצופה הישראלי.

.

לפרטים, נשוחח על כך עם אנשי מקצוע ותרבות בראיון מיוחד ב- MerkaziTV https://www.youtube.com/channel/UC6U28cOAxZQSBHb2uMIgbeA
לחצו לייק ועל פעמון ההתראה ותקבלו תכנים מעולים בחיני חינם.

רמי יצהר Rami Yitzhar
עניין מרכזי

שתפו את המאמר

תמונה של רמי יצהר
רמי יצהר

עיתונאי, שדרן, עורך ויזם תקשורת. חבר נשיאות מועצת העיתונות והתקשורת בישראל. מנחה NLP מאסטר וטריינר בהכשרה ישראלית ובינלאומית. עבד כשדרן, עורך ומגיש ב״קול ישראל״ ומשדר בגלצ. קצין בכיר בצה״ל, שירת כקצין חקירות בכיר במצ״ח. ערך את בטאון חיל הים ״בין גלים״ ואת בטאון המשטרה הצבאית ״הד חמ״צ״. ערך את בטאון הסטודנטים ״יתוש״ של אוניברסיטת תל אביב. בהשכלתו בעל תואר שני בתקשורת, יועץ ארגוני ומגשר. עורך ״עניין מרכזי״ מאז שנת 1999. העיתון מפרסם חדשות וסקופים ללא תלות בשום גורם פוליטי או עיסקי. עצמאי, בלתי תלוי ואינו מהסס לומר את האמת גם בתנאים מסובכים.

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם