דילוג לתוכן
מבזקים

גם בלי אבוקסיס – בית״ר נראית נורא

IMG_3726

בית״ר כבר היתה בטוחה שהיא מנצחת בדרבי כשהובילה משער יפה של עדי יונה בדקה ה-31, אבל המאמן הטירון שלה גל כהן טעה קשות בחילופים ובניהול המשחק, נלחץ בדקות המכריעות ושחקניו קרסו והפסידו 1:2.

עידן דהן האדום איזן בדקה ה-88 ומתן חוזז והשלים את המהפך בדקה ה-92 שהעניק את הניצחון להפועל ירושלים.

המאמן המפסיד, גל כהן, שעמד על הקווים לראשונה מאז סערת עזיבתו של יוסי אבוקסיס, אמר בסיום: “הפועל בכלל לא סיכנה אותנו במשחק הזה. התוצאה לא משקפת, היינו הרבה יותר מסוכנים מהם, גם בחצי השני עכשיו ממשיכים קדימה”.

על החילופים אמר: “אני דווקא חושב שהכניסה של מיכה הצליחה להשפיע על המשחק. זה לא קשור לזה, הייתה הרחקה לא טובה, נפלנו קצת מהרגליים וחבל מאוד, כי היינו פה והיינו צריכים להוציא מפה יותר”.

המאמן סיכם: “אני לא הנושא פה, בית”ר זה הנושא, ניצחון היה יכול להרים אותנו קדימה, גם באנרגיות ונצטרך לעשות את זה במקום אחר. שבוע הבא יש לנו את מכבי חיפה, יהיה קשה עוד יותר, שעון החול הולך ואוזל לקראת הפלייאוף ואנחנו מסתכלים קדימה. טובת בית”ר לפני הכול”.

מאמן הפועל ירושלים זיו אריה, סיכם: “החצי הראשון לא היה גדול מצד שתי הקבוצות, גם בית”ר לא סיכנו יותר מדי, השחקנים כל כך רוצים אז לא ייתכן שהם היו רכים בגלל גישה, אבל באמת שהיינו מאוד רכים, הפסדנו בכל המאבקים, גם הגול בא ממאבק וזה די אכזב. בחצי השני השתלטנו, בית”ר משום מה הלכו אחורה וכשהם סיכנו במעבר או שניים זה היה מטעויות שלנו, אבל שיחקנו את הכדורגל שלנו, זה לא היה נראה שאנחנו מייצרים איזו איכות ומגיעים למצבים, היו לנו כל כך הרבה משחקים טובים השנה שנגמרו במפח נפש, אני חושב שהמשחק הזה בגדול היה שווה תיקו”.

המאמן המשיך: “מאושר בעיקר בשביל השחקנים, המועדון, הקהל, השחקנים נותנים הכול, זה ניצחון חשוב מאוד גם בגלל מה המצב בטבלה. שי אהרן, אורי שרצקי, כל הצוות שסובב אותי, הקהל, זה מועדון לא רגיל, המועדון הכי טוב בארץ, אנחנו עוברים עונה שאי אפשר לתאר אותה, קצת שמחה ואושר מגיעים להם, אני נשמע קלישאתי אבל באמת לא יוצא מגדרי והראש כבר אצל רוני לוי והפועל חיפה בסמי עופר”.

עניין מרכזי

שתפו את המאמר

תמונה של רמי יצהר
רמי יצהר

עיתונאי, שדרן, עורך ויזם תקשורת. חבר נשיאות מועצת העיתונות והתקשורת בישראל. מנחה NLP מאסטר וטריינר בהכשרה ישראלית ובינלאומית. עבד כשדרן, עורך ומגיש ב״קול ישראל״ ומשדר בגלצ. קצין בכיר בצה״ל, שירת כקצין חקירות בכיר במצ״ח. ערך את בטאון חיל הים ״בין גלים״ ואת בטאון המשטרה הצבאית ״הד חמ״צ״. ערך את בטאון הסטודנטים ״יתוש״ של אוניברסיטת תל אביב. בהשכלתו בעל תואר שני בתקשורת, יועץ ארגוני ומגשר. עורך ״עניין מרכזי״ מאז שנת 1999. העיתון מפרסם חדשות וסקופים ללא תלות בשום גורם פוליטי או עיסקי. עצמאי, בלתי תלוי ואינו מהסס לומר את האמת גם בתנאים מסובכים.

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם