מנצ'סטר סיטי התבססה במקום השני בטבלה אחרי ניצחון 0-1 בשפילד על יונייטד. סרחיו אגוארו המחליף כבש את שער הניצחון היקר בדקה ה-73. היה זה שערו השישי בשלושת המשחקים האחרונים.
.
דין הנדרסון שוער הלהבים היה במיטבו עם סדרת הצלות מרשימה כולל פנדל של ז'סוס אבל החלוץ הארגנטינאי הצליח להכניע אותו בסופו שלח דבר ולצמק את הפער מהמוליכה ליברפול ל-13 נקודות.
.
בדרבי הגדול של לונדון נפרדו צ'לסי וארסנל בתיקו 2-2 מרתק. מנג'ר התותחנים מיקל ארטטה שיבח בסיום את הרוח הקבוצתית והלחימה שהביאו את הנקודה היקרה בסטמפורד ברידג'.
.
החל מהדקה ה-26 ארסנל שיחקה ב-10 שחקנים לאחר הרחקת הבלם דויד לואיז בשל עבירה בתוך הרחבה. ג'ורג'יניו של צ'לסי קבע 0-1 מהנקודה הלבנה במה שנראה היה כתחילת הדרך לניצחון חשוב. ארסנל השוותה בדקה ה-63 מרגלי מרטינלי אבל בדקה ה-84 שוב חזרו המקומיים להוביל משער של אזפיליקווטה.
.
המילה האחרונה הייתה של ביירין שאיזן 3 דקות מהסיום.
.
תוצאות נוספות:
בורנמות' 3 ברייטון 1
ק. פאלאס 0 סאות'המפטון 2
אברטון 2 ניוקאסל 2
עניין מרכזי
מבזקים
- נשים יודעות לגמור מצוין — עד שהגבר מגיע: המחקר החדש שמנפץ את אחד המיתוסים הגדולים על סקס
- התחזו לאנשי FBI, גלגלו את הכסף לקריפטו — והרשויות החרימו יותר מ־84 מיליון דולר: כך פועלת המלכודת של הכסף הגדול
- אני לא בהיריון — פשוט טוב לי מאז שהפסקתי לחיות עם גבר שבוגד בי שוב ושוב
- שלוש אזהרות ממצרים לפני 7 באוקטובר: כך הופך קונספט שגוי למלכודת שנתניהו נפל אליה גם מול העובדות בשטח
- נשיא סרביה התפטר כדי להמשיך לשלוט מעמדת ראש הממשלה — ולישראל יש סיבה טובה לעקוב
- ביזיון מביך: נבחרת ישראל חטפה 3:0 מאירלנד — שתי תבוסות, אפס נקודות ופתיחת קמפיין אומללה
- החרם הכלכלי על ישראל צובר תאוצה מסוכנת: 214 חברות כבר ברשימה השחורה של האו״ם — והסכנה הגדולה מכולן נובעת מהכללת הבנקים הגדולים



