דילוג לתוכן
מבזקים

נפצע מירי לעבר ההתנחלות בית אל

B9AE71D2-3441-44D4-BD54-8FACD2DACE94

גבר כבן 25 נפצע קל באירוע ירי שהיה ביום שישי בהתנחלות בית אל במרחב החטיבה המרחבית בנימין. לוחמי צה"ל מגדוד 890 של חטיבת הצנחנים, שהיו בפעולה יזומה במרחב, ירו לעבר המחבל וחיסלו אותו. כוחות צה"ל עצרו גם המחבל הנוסף שהשתתף בפיגוע.

משרד הבריאות הפלסטיני הודיע שהמחבל שחוסל לאחר שהיה אחד מאלו שהשתתף הפיגוע הירי הזה הוא קייס שג'אעיה, בן 23. הירי בוצע ממרחק של כ-300 מטרים מבית אל, מפאתי מחנה הפליטים הסמוך ג'ילזון.

אחד המחבלים נמלט יחד עם הנשק.חובש רפואת חירום במד"א שניר ברוכי שמתגורר בישוב סיפר: "שמעתי את קולות הירי ובמקביל קיבלתי דיווח ממוקד מד"א על הפצוע שנמצא ממש מספר בתים ממני. הוא ישב בסוכה בחצר בהכרה מלאה וסבל מפציעה בפלג גופו העליון. הענקנו לו טיפול רפואי שכלל חבישה ועצירת דימום ופינינו אותו באמבולנס מד"א במצב קל ויציב להמשך טיפול בבית החולים".

עניין מרכזי

שתפו את המאמר

תמונה של רמי יצהר
רמי יצהר

עיתונאי, שדרן, עורך ויזם תקשורת. חבר נשיאות מועצת העיתונות והתקשורת בישראל. מנחה NLP מאסטר וטריינר בהכשרה ישראלית ובינלאומית. עבד כשדרן, עורך ומגיש ב״קול ישראל״ ומשדר בגלצ. קצין בכיר בצה״ל, שירת כקצין חקירות בכיר במצ״ח. ערך את בטאון חיל הים ״בין גלים״ ואת בטאון המשטרה הצבאית ״הד חמ״צ״. ערך את בטאון הסטודנטים ״יתוש״ של אוניברסיטת תל אביב. בהשכלתו בעל תואר שני בתקשורת, יועץ ארגוני ומגשר. עורך ״עניין מרכזי״ מאז שנת 1999. העיתון מפרסם חדשות וסקופים ללא תלות בשום גורם פוליטי או עיסקי. עצמאי, בלתי תלוי ואינו מהסס לומר את האמת גם בתנאים מסובכים.

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם