פיגועי הירי הקטלניים בגדה נמשכים. ביום שני נורתה למוות אישה כבת 40 בכביש 60 מדרום להר חברון. הירי בוצע מרכב חולף וכתוצאה ממנו נפצע קשה גבר בן 39 ילדה בת 6 שהיתה במושב האחורי של המכונית שנפגעה, כנראה ללא פגע.
היורים הסתלקו מהזירה ונערכים חיפושים אחריהם. צוותי רפואה שהגיעו לזירה מצאו את האישה במצב אנוש ונאלצו לקבוע את מותה במקום, הגבר פונה לבית החולים סורוקה בבאר שבע.
הפרמדיקים של מד"א סיפרו: "הגענו מהר למקום וחברנו לכוח רפואי של צה"ל שהתחיל לטפל בנפגעים. ראינו גבר ואישה כבני 40 עם פצעי ירי, הוציאו אותם מחוץ לרכב כשהאישה מחוסרת הכרה ללא נשימה וללא דופק עם פצעי ירי קשים, ביצענו פעולות החייאה ולצערנו נאלצנו לקבוע את מותה. הגבר היה בהכרה מעורפלת וסבל מפצעי ירי בגפיים העלנו אותו מיד לניידת טיפול נמרץ ויחד עם כוח רפואה של צה"ל פינינו אותו לבית החולים סורוקה כשמצבו קשה".
יצויין שעדיין לא נתפס רוצח האב ובנו בחווארה.
עניין מרכזי