דילוג לתוכן
מבזקים

צה״ל מצדד בכיבוש מיידי ויצירת רצועת ביטחון עד לליטאני שתאפשר חזרת תושבי הצפון לבתיהם

IMG_8447

צה״ל והדרג המדיני, כמו גם חלק ניכר מהמילין הפוליטי שבאופוזיציה מצדד ביציאה לפעולה קרקעית בלבנון שמשמעותה, כיבוש דרום לבנון עד לליטני וביסוס שליטה לאורך זמן ברצועת ביטחון.  ההבנה היא שזו הדרך היחידה שתאפשר עם השגת הפסקת אש את שובם של תושבי הצפון לבתיהם.

שר הביטחון גלנט אמר היום בסיכום תרגיל המדמה לחימה קרקעית בשטח לבנון: "מעבירים את מרכז הכובד צפונה לקראת השלמת המשימות בדרום. ראיתי הרבה לוחמים שחשבו שאנחנו רק מדברים, ואחרי שבוע פגשתי אותם בתוך השטח – אנחנו נדע מתי להפעיל אתכם".

״עניין מרכזי״

שתפו את המאמר

תמונה של רמי יצהר
רמי יצהר

עיתונאי, שדרן, עורך ויזם תקשורת. חבר נשיאות מועצת העיתונות והתקשורת בישראל. מנחה NLP מאסטר וטריינר בהכשרה ישראלית ובינלאומית. עבד כשדרן, עורך ומגיש ב״קול ישראל״ ומשדר בגלצ. קצין בכיר בצה״ל, שירת כקצין חקירות בכיר במצ״ח. ערך את בטאון חיל הים ״בין גלים״ ואת בטאון המשטרה הצבאית ״הד חמ״צ״. ערך את בטאון הסטודנטים ״יתוש״ של אוניברסיטת תל אביב. בהשכלתו בעל תואר שני בתקשורת, יועץ ארגוני ומגשר. עורך ״עניין מרכזי״ מאז שנת 1999. העיתון מפרסם חדשות וסקופים ללא תלות בשום גורם פוליטי או עיסקי. עצמאי, בלתי תלוי ואינו מהסס לומר את האמת גם בתנאים מסובכים.

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם