דילוג לתוכן
מבזקים

הוחל הפעילות קרקעית שמטרתה גירוש האוכלוסיה מצפון הרצועה

IMG_2743

במהלך היממה האחרונה, כוחות צה״ל החלו בפעילות קרקעית ממוקדת במרכז רצועת עזה ובדרומה במטרה להרחיב את מרחב האבטחה ולייצר חיץ חלקי בין צפון הרצועה לדרומה.

במסגרת הפעולה הכוחות השתלטו והרחיבו את שליטתם מחדש עד מרכז ציר נצרים. במקביל הוחלט כי כוחות חטיבת גולני יתמקמו בגזרה הדרומית ויהיו במוכנות לפעול ברצועת עזה.

״עניין מרכזי״

שתפו את המאמר

תמונה של רמי יצהר
רמי יצהר

עיתונאי, שדרן, עורך ויזם תקשורת. חבר נשיאות מועצת העיתונות והתקשורת בישראל. מנחה NLP מאסטר וטריינר בהכשרה ישראלית ובינלאומית. עבד כשדרן, עורך ומגיש ב״קול ישראל״ ומשדר בגלצ. קצין בכיר בצה״ל, שירת כקצין חקירות בכיר במצ״ח. ערך את בטאון חיל הים ״בין גלים״ ואת בטאון המשטרה הצבאית ״הד חמ״צ״. ערך את בטאון הסטודנטים ״יתוש״ של אוניברסיטת תל אביב. בהשכלתו בעל תואר שני בתקשורת, יועץ ארגוני ומגשר. עורך ״עניין מרכזי״ מאז שנת 1999. העיתון מפרסם חדשות וסקופים ללא תלות בשום גורם פוליטי או עיסקי. עצמאי, בלתי תלוי ואינו מהסס לומר את האמת גם בתנאים מסובכים.

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם