עירוני חי מוטורס נס ציונה החתימה את גיי פי טוקוטו. הפורוורד הנהדר ששיחק בעונה שעברה באילת פתח את העונה בקבוצת סן פבלו בורגוס מהליגה הספרדית שם רשם ממוצעים של 7.3 נ- ו 5.7 ריב ב 23 דק משחק , הספרדים יגיעו השבוע לארץ למשחק מול הפועל ירושלים במסגרת ליגה האלופות טוקוטו כאמור כבר לא יהיה חלק מהסגל של הקבוצה.
.
טוקוטו בנו של שחקן העבר של מכבי ראשל"צ בראיין אוליבר,היה אחד הזרים הבולטים בליגה בעונה שעברה עם 13.5 נק ו 7.6 ריב ו 3.1 אס במדי הפועל אילת אותה הוביל לפיינל פור ליגת ווינר.
.
הנה קצת ממה שעשה ה MVP ,של אול סטאר ליגת ווינר 2019 עד כה העונה במדי סן פבלו בורגוס
יניב מזרחי יו"ר הקבוצה "הרגשנו שיש צורך בשינוי כדי לנסות להחזיר את הקבוצה למסלול ולהמשיך להיאבק בצמרת הגבוהה. נוצרה הזדמנות להחתים שחקן ברמה גבוהה כמו טוקוטו שהוא שחקן מוכח בליגה שלנו והוא יוסיף לנו אתלטיות קשיחות וריבאונד שקצת היו חסרים לקבוצה ,אנחנו מכוונים הכי גבוה שאפשר ונעשה כל מה שצריך כדי שהקבוצה תצליח מרגישים שיש לנו כלים לעשות דברים יפים העונה וג'יי פי יעזור לנו להגשים את המטרות הללו".
.
בשלב זה הקבוצה תישאר עם חמישה זרים ואף זר לא ישוחרר.
עניין מרכזי
מבזקים
- תעשיית הנוסטלגיה פורחת מתמיד- כוכבים מתים ויורשיהם גורפים מיליארדים
- רבע הגמר יצא לדרך: אמבפה כבר עלה ואחת המארחות עפה
- צניחה בהיענות העולמית לרכוש אג״חים של ממשל טראמפ והחוב האמריקאי מתנפח למימדי אסון של טריליון לשנה
- טראמפ לנתניהו – נגמרו המשחקים אף אחד כבר לא מאמין לאף מילה שלך
- זה הלך קשה: ואלה משחקי שמינית גמר המונדיאל
- היחסים בין ישראל לטורקיה מתקרבים לנקודת רתיחה
- הבן של דריק שארפ חתם בסקרמנטו



