דילוג לתוכן
מבזקים

שר המשפטים גנץ חותר לוועדת חקירה ממלכתית מיידית נגד נתניהו ואוחנה

ראש הממשלה החליפי ושר הביטחון, בני גנץ, הודיע היום בשפה שאינה משתמעת לשתי פנים שאין שום סיכוי לעיסקה עם נתניהו במסגרתה הוצע לו שיהפוך מייד ראש ממשלה ונתניהו יהיה החליפי שלו. אנשי נתניהו מפיצים את הבדותא הזו בימים האחרונים במטרה ללחוץ בעקיפין על בנט להצטרף ברגע האחרון לעגלת ביבי הנמוגה בשקיעה אימתנית אל תוך עצמה.

 

לעומת זאת, ובניגוד מוחלט לאינטרס האישי הישיר שלו, הודיע גנץ כי הוא מחויב לגוש השינוי המתהווה שבראשו יעמוד תחילה נפתלי בנט ובהמשך יאיר לפיד.

 

היום גם פנה בני גנץ המשמש גם שר המשפטים ליועץ המשפטי לממשלה גנץ במטרה להניח את היסוד להקמת ועדת חקירה ממלכתית לבדיקת אסון מירון.

 

שר המשפטים גנץ מבקש לקבל חוות דעת משפטית שתאפשר הקמת ועדת חקירה ממלכתית עוד בזמן בזמן ממשלת מעבר. נתניהו ואוחנה הם יחד עם דרעי וחברי כנסת חרדים הם שדחפו להפקרות אשר הובילה לאסון והכל מטעמים פוליטיים פסולים. גנץ כשר משפטים אינו מניח להם לחמוק מחקירה יסודית של מחדליהם.

עניין מרכזי

https://www.youtube.com/channel/UC6U28cOAxZQSBHb2uMIgbeA

 

שתפו את המאמר

תמונה של רמי יצהר
רמי יצהר

עיתונאי, שדרן, עורך ויזם תקשורת. חבר נשיאות מועצת העיתונות והתקשורת בישראל. מנחה NLP מאסטר וטריינר בהכשרה ישראלית ובינלאומית. עבד כשדרן, עורך ומגיש ב״קול ישראל״ ומשדר בגלצ. קצין בכיר בצה״ל, שירת כקצין חקירות בכיר במצ״ח. ערך את בטאון חיל הים ״בין גלים״ ואת בטאון המשטרה הצבאית ״הד חמ״צ״. ערך את בטאון הסטודנטים ״יתוש״ של אוניברסיטת תל אביב. בהשכלתו בעל תואר שני בתקשורת, יועץ ארגוני ומגשר. עורך ״עניין מרכזי״ מאז שנת 1999. העיתון מפרסם חדשות וסקופים ללא תלות בשום גורם פוליטי או עיסקי. עצמאי, בלתי תלוי ואינו מהסס לומר את האמת גם בתנאים מסובכים.

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם