שלטונות יפן מסרו כי נבדק האם אחת הנוסעות הישראליות הכלואה על ספינת הקורונה נדבקה במחלה זאת לאחר שהראתה תסמינים המעידים על אםשרות כזו. משרד החוץ קיבל דיווח על כך ופרטים נמסרו למשפחות.
על אוניית הקורונה הנצורה מול חופי יפן כלואים בבידוד 3,700 בני אדם, בהם 15 ישראלים. בינתיים מתברר שההידבקות במחלה עלולה להיגרם לא רק במגע ישיר אלא מן האוויר ממרחק מטרים לא מעטים. האם תהפוך ספינת התענוגות למלכודת מוות מחרידה? החששות גוברים.
קודם דיווחנו:
חברת אל על ביטלה את הטיסות היומיות שלה בקו להונג קונג, זאת במקביל לאזהרת מסע שפרסם משרד הבריאות הקורא לישראלים להמנע מנסיעה מדינות מזרח אסיה בהן סין, יפן, דרום קוריאה ועוד.
ישראלים מוזהרים גם להמנע מנסיעה בזמן הזה לתאילנד, ויאטנם, סינגפור הונג קונג ומדינות נוספות.
עד כה מתו מהמחלה כאלף בני אדם, רק שניים מהם מחוץ לסין. אוניית הקורונה הנתונה להסגר מול חופי יפן מרכזת תשומת לב עולמית. מספר הנדבקים הוכפל ביממה האחרונה והגיע ל-130. עתה מתחילים לבדוק את כל נוסעי האונייה ולא רק מי שהתלוננו על תסמינים חשודים.
על אוניה זו מצויים 15 ישראלים.
הם חרדים ומסוגרים ומייחלים ליום שיורשו לשוב ולהסתובב באופן חוםשי מחוץ לתאים שבהם הם כלואים.
עניין מרכזי
מבזקים
- מחדלי טראמפ ואופיו ההפכפך יצרו חזית אנטי אמריקאית עולמית ובתוספת מחדלי נתניהו גם ישראל הסתבכה
- יורובאסקט: ניצחון ישראלי סנסציוני על צרפת
- הפולנים לא שכחו את הפרובוקציה של אוהדי מכבי חיפה מהכדורגל והתוצאה היתה: גיהנום והפסד ביורובאסקט
- שארית הנהגת החות׳ים מאיימת לחסל את נתניהו וישראל כץ
- שבת סוערת באנגליה וזה עוד לפני משחק העונה הערב באנפילד
- טורקיה מבהירה: מחרימים רק טיסות נשק ומטוסים ממשלתיים כמו הבואינג של נתניהו
- עשרות נפגעים והרס רב בעיר עזה במהלך ניסיון לחסל את דובר חמאס אבו עוביידה